Muhammet Demir bilmecesi

Muhammet Demir bilmecesi
Gaziantep Futbol Kulübü’nün gündeminde olan Muhammet Demir için önce Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal, “30 yaşındaki oyuncuya 1 milyon 250 bin Euro vermeyiz” derken ardından Başakşehir Yöneticisi Mustafa Eröğüt, “Gaziantep’in yeni yönetimi bizimle iletişime geçmedi. Muhammet’i vermiyoruz” dedi.

GAZİANTEP FK İSTEMİYOR
Gaziantep Futbol Kulübü ile adı anılan ve geçtiğimiz sezon başarılı performansı ile takımına katkı sağlayan Muhammet Demir için Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, “Muhammet Demir iyi bir futbolcu. Ama 30 yaşındaki bir futbolcuya 1 milyon 250 bin Euro verecek değiliz” dedi.

BAŞAKŞEHİR VERMİYOR
Başakşehir'in üst yöneticisi Mustafa Eröğüt, Muhammet Demir ile ilgili olarak "Gaziantep'in yeni yönetimi, futbolcumuz Muhammet Demir'in transferi ile ilgili kulübümüzle herhangi bir iletişim kurmamıştır. Muhammet Demir'in yeni sezonda takımımıza önemli katkılarda bulunacağına inanıyorum" dedi.

BAŞAKŞEHİR’DE OYNAYACAK
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü (İBFK) Üst Yöneticisi Mustafa Eröğüt, Muhammet Demir'in transferi için Gaziantep'ten kendilerine gelen bir teklif olmadığını belirterek, tecrübeli futbolcunun yeni sezon planlamalarında yer aldığını bildirdi.
Eröğüt, bir süredir adı Gaziantep ile anılan Muhammet Demir’in durumuyla ilgili açıklamada bulundu.
Muhammet Demir'in ligin en değerli oyuncularından biri olduğunu belirten Eröğüt, şunları kaydetti: "Geçen sezon Süper Lig 'de 15 gol ve 5 asist ile oynayarak skora en çok katkı veren oyunculardan biri oldu. Bizim için değerli bir oyuncu ve iki yıl daha sözleşmemiz var. Teknik heyetimizin yeni sezon planlamasında yer verdiği bir futbolcu ve kamp kadrosunda da yer alacak. Gaziantep FK'nin yeni yönetimi, futbolcumuz Muhammet Demir'in transferi ile ilgili kulübümüzle herhangi bir iletişim kurmamıştır. Bu doğrultuda Gaziantep FK'ye herhangi bir bonservis bedeli tarafımızdan iletilmemiştir. Muhammet Demir'in yeni sezonda takımımıza önemli katkılarda bulunacağına inanıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.