Gaziantep’in Çocuk Nefrolog(Böbrek hastalıkları) Ayıbı

Gaziantep’in Çocuk Nefrolog(Böbrek hastalıkları) Ayıbı
Profesör değil, arsa tüccarları

Gaziantep’te yaklaşık Türkiye’nin en iyi özel hastaneleri bulunmasına rağmen ve sağlık sektöründe de güçlü olduğu söylenen 15 Gaziantep’in özel hastanesinin hiçbirinde “ Çocuk nefrologu” bulunmadığı ve hastaların çoğunun Adana Balcalı, Adana Başkent Hastenesi ve Gaziantep Üniversitesi’nde de tek bir nefrolog profesörün bulunduğu öğrenildi. Gaziantep çocuk ve kadın doğum hastanesinde geçtiğimiz günlerde “Çocuk nefrolog” ataması yapılmasına rağmen halende göreve başlamadığı ifade edildi.

BOL BOL REKLAM VERİYORLAR AMA BİR ÇOCUK NEFROLOGU YOK

Gaziantep’teki özel hastaneler bilbord ve megaligtların yanısıra sosyal medyaya verdikleri reklamlarda, “Türkiye’nin en iyi özel hastanesi biziz diyorlar, herşey yapılıyor, her türlü ameliyat yapılıyor” dedikleri ancak bu hastanelerin hiçbirinde sağlık düşünülmezken buraları ticarethane olarak gördükleri ileri sürüldü.

GÖZLER İL SAĞLIK MÜDÜRÜNDE

Gaziantep’te hastanelerde çocuk nefrologu olmaması büyük şaşkınlık yaratırken Gaziantep İl Sağlık Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki’nin bu konuda gerekli çalışmayı yapması beklenirken Gaziantep’de gerek devlet hastanelerine gerekse özel hastanelere çocuk nefrologu gelmesi konusunda çalışma yapması istendi.

Gaziantep’in Çocuk Nefrolog(Böbrek hastalıkları) Ayıbı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.