Erol Bulut : Hedefi olan takıma geldim

Erol Bulut : Hedefi olan takıma geldim

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut ilk kez basın mensuplarıyla bir araya gelirken burada en iyisini yapmaya çalışacaklarını söyledi.

Teknik Direktör Erol Bulut, iki yıl önce yine Gaziantep Futbol Kulübü ile görüştüğünü belirterek, "Gaziantep Futbol Kulübü hedefleri olan bir kulüp. Tabi büyük kulüplerde çalıştıktan sonra hedefi olan takımlara gitmem gerekiyordu. Buranın da hedefleri var. Bizde en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

NOKTA TRANSFERLER YAPACAĞIZ
Erol Bulut, transfer konusunda açıklama yaparak, "yerli ve yabancı oyuncu alacağız. Sağolsun TFF yabacıya sınır getirdi. Ama yerli futbolcu nerede. Hesap makinesini elimize alarak sahaya çıkacağız. Çünkü 8 sahada olacak 3'te kulübede. Kimi oynatacaksın merak ediyorum. Bu böyle olmaz" diye konuştu.

ALT YAPIDAN OYUNCU ÇIKMAZ
Erol Bulut, alt yapı konusuna değinerek, "Alt yapıyla ilgili Erdal Güneş hocadan bilgi aldım. Türkiye’de bir kere alt yapıyı teslim ettiğin hocalar bilgili olacak, hedefleri olacak. Çocuğu teslim ettiğin alt yapı sorumlusu ve hocalar çocuğu eğitmesi lazım. Ama maalesef burada en büyük sıkıntı bu. Gaziantep Futbol Kulübü’nde alt yapıya da böyle bakmalı" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.