İndirim Kodu Nedir? Nasıl Kullanılır? - Code To Coupon

İndirim Kodu Nedir? Nasıl Kullanılır? - Code To Coupon
2021 Yılında alışveriş sitelerinden alışveriş yapmadan önce Code To Coupon sitemize uğrayarak indirim kodlarından yararlanabilirsiniz.

Alışveriş yapmak kadın erkek fark etmeksizin mutluluk veren aktivitelerin başında geliyor. Online alışverişin bu kadar geliştiği dönemlerde bu mutluluk daha da keyifli bir hale geldi. Hele bir de alışverişinizi normalden daha ucuza getiren kupon kodu kullanıyorsanız, değmeyin keyfinize… Birçok firma artık müşteri çekme için değişik kupon kodlarını kullanabiliyor. Genellikle kendi sitelerinde duyurdukları bu kodların dışında da indirim kazanmayı istiyorsanız hemen Code To Coupon keşfine çıkmalısınız.

Kupon Kodu Nedir? Ne İşe Yarar?

Kupon kodu, online alışveriş yapan kişilere tek seferlik ya da belli süre için verilen indirim kodudur. Her firmanın kendi bünyesinde düzenlediği bu kupon kodları değişiklik gösterebilir. Firmaların sitelerinden ya da Code To Coupon aracılığıyla alınabilen bu kupon kodları daha az ücret ödemenizi sağlar. Gıdadan tutun da temizlik sektörüne, kozmetiğe kadar pek çok alanda sunulan bu kupon kodlarını takip ederek indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Kupon Kodunu Nasıl Alınır?

Aklınıza gelebilecek onlarca firma için kupon kodu alabilmek için öncelikle Code To Coupon sayfasına giriş yapmanız gerekir. Bu sayfada yer alan Kupon & Kodlar sekmesinden sunulan indirim fırsatlarını takip edebilirsiniz. Detaylı bir inceleme yaptığınızda görebileceğiniz gibi kuponların belli bir geçerlilik süresi ve miktarı bulunur. İster incelediğiniz anda isterseniz de favorilerinize ekleyerek ihtiyaç duyduğunuz anda bu kuponları devreye sokabilirsiniz. Her kupon tek bir alışveriş için kullanılır. Yani aynı kupon kodunu birden fazla alışverişte kullanamıyorsunuz.

Kupon Kodu Şartları

Firmaların müşterilerine özel olarak sunduğu kuponlar farklı alanlar için sunulabilir. Karşınıza çıkacak olan her kupon kodunun da belli bir geçerlilik süresi ve fiyat limiti vardır. O sebeple hangi firma olursa olsun ilk yapılacak kupon kodu şartları nedir öğrenmek olmalıdır. Kupon kodlarında genel olarak sunulabilen şartlar:

Alışveriş Limiti: Genellikle “şu miktar üzerine” ibaresiyle belirtilen alışveriş kupon kodlarıdır. Bu indirimli kupon kodlarının geçerli olabilmesi için sizlere belli bir limitte alışveriş yapma şartı koşulur.

Üyelik Şartı: Bazı firmalar herhangi bir limit belirtmeden web sitesine üye olmak koşulu ile kupon kodu sunabilir.

Alınacak Ürün ya da Hizmet Sayısı Belirtilerek: Pek çok kişinin de sık karşılaştığı “2 ya da daha fazla ürün/hizmet alana” ibareleriyle sunulur. Verilen kupon kodunun miktarı bu duruma bağlı olarak değişir.

Kategori Belirterek: “Şu ürünlerde, bu markada…” gibi ibarelerde sadece belli bir kısmı kapsayan kupon kodu şartlarıdır.

Kaynak: Codetocoupon.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.