Olay Spor özel.... Gaziantepspor için flaş karar!

Olay Spor özel.... Gaziantepspor için flaş karar!
1. Asliye Hukuk Mahkemesi, Mutlu Özpineci'nin açtığı davanın gerekçeli kararını açıkladı. Gaziantepspor'da Mutlu Özpineci sonrasındaki başkan, yönetim kurulları ve üyeliklerin iptaline karar verildi.

Amatöre kadar düşen ve en son tarihi kupaları çalınan Gaziantepspor’un davasında gerekçeli karar açıklandı. Mutlu Özpineci başkanlığından sonraki başkan ve yönetim kurulu üyeleri geçersiz sayıldı. Gaziantepspor eski başkanlarından Mutlu Özpineci’nin açtığı dava sonuçlanırken Huzeyfe Durmaz ve Hasan Şahin yönetimlerinin geçersiz sayılmasına karar verildi.

Gazianteplilerin gözbebeği ve şehrimizin çınarı yarım asırlık kulüp Gaziantepspor’un başına gelmeyen kalmadı. Kırmızı-Siyahlı kulüp amatöre kadar düşerken şu anda ise hiçbir ligde adı yer almıyor. Tek bir futbolcusu dahi kalmayan Gaziantepspor’un en son kupaları çalındı. Mevcut Başkan Hasan Şahin, gözyaşları içerisinde bu kupaların çalındığını duyururken eski başkan Mutlu Özpineci’nin açtığı dava sonuçlandı.

 

1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ GEREKÇELİ KARARI AÇIKLADI
Gaziantepspor eski başkanlarından Mutlu Özpineci’nin açtı dava sonuçlanırken kendisinden sonra görev alan başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yeni üye olanların hepsi geçersiz sayıldı. Gaziantepspor eski başkanlarından Mutlu Özpineci, OLAY SPOR’a yaptığı özel açıklamasında, “Huzeyfe Durmaz ve Hasan Şahin yönetimleri düştü. Bizden sonraki yönetim kurulu üyeleri geçersiz sayıldı. Bunlarla birlikte bizden sonra usulsüz yapılan üyeliklerinde düşürülmesine karar verildi” dedi.

Olay Spor özel.... Gaziantepspor için flaş karar!

İŞTE MAHKEMENİN AÇIKLADIĞI KARAR
1-Davanın KABÜLÜ ile gaziantep spor klübü derneğinin 14/09/2017 tarihli seçimli olağanüstü genel kurulunun tüm sonuçları ile birlikte iptaline,
2-Alınması gereken 54,40 TL harcın, peşin alınan 31,40 TL harçtan mahsubu ile, eksik kalan 23,00 TL harcın davalıdan alınarak hazineye irat kaydına,
3-Davacı tarafça iş bu dava için yapılan 31,40 TL peşin harç, 1.100,00TL bilirkişi ücreti, 275,70 TL tebligat ve posta masrafından ibaret toplam 1.407,10 TL yargılama giderinin davalıdan tahsili ile davacıya ödenmesine,
4-Davacı kendini vekil ile temsil ettirdiğinden karar tarihindeki AAÜT gereğince 3.400,00 TL vekalet ücretinin davalıdan alınarak davacıya verilmesine,
6-Artan gider avansının karar kesinleştiğinde yatırana iadesine,
Dair hazır olan tarafların yüzlerine karşı gerekçeli kararın tebliğinden itibaren iki haftalık yasal süresi içerisinde Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesine İSTİNAF kanun yolu açık olmak üzere verilen karar açıkça okunup usulen anlatıldı.

BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM
Gaziantepspor’un eski başkanlarından Mutlu Özpineci, Gaziantepspor’un yeniden ayağa kalkması için herkese görev düştüğünü ve kendisinden sonra gelen başkan ve yönetimlerin geçersiz olduğunu belirterek, “Gaziantepspor ile herkesin bir anısı var. 1. Asliye Hukuk Mahkemesi başkanı gerekçeli kararı açıkladı. Bizde bu işin takipçisi olacak. Şimdi dernekler masasına başvuru yaparak bu yönetimlerin geçersiz sayılmasını isteyeceğiz. Gaziantepspor bu şehrin malı. Bizde elimizden geldiğinde destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Olay Spor özel.... Gaziantepspor için flaş karar!
Olay Spor özel.... Gaziantepspor için flaş karar!
Olay Spor özel.... Gaziantepspor için flaş karar!
Olay Spor özel.... Gaziantepspor için flaş karar!

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.