Büyükekşi : Rekorlar kırdık

Büyükekşi : Rekorlar kırdık

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanlığı görevini Cevdet Akınal’a devreden Mehmet Büyükekşi, OLAY Spor ekibiyle bir araya gelerek bol bol sohbet etti. Büyükekşi, iki yılda yaptıklarını ve yapamadıklarını anlatarak, “İki sezon üst üste rekorlar kırarak ligi en iyi yerde bitirdik. Çok önemli projelerimiz vardı. Bazılarını yaptık, kalanları yeni arkadaşlarımızın hayata geçireceğine inanıyorum” dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü Derneği’nin kongresinde OLAY Spor’dan Spor Müdürümüz Mustafa Teke ve Spor Yazarlarımız Bedrettin Ay ile Kenan Yücel’le bir araya gelen Mehmet Büyükekşi, önemli açıklamalarda bulundu.

GÖREVİMİZİ DEVRETTİK
İki yıl önce onursal Başkan Adil Sani Konukoğlu'ndan devraldığı bayrağı yakın arkadaşı Cevdet Akınal’a devrettiğini söyleyen eski kulüp başkanı Mehmet Büyükekşi, “Daha önce kulübün şirket kısmını devretmiştik şimdi de dernek bölümünü devrediyoruz. Göreve gelen değerli arkadaşımız bu görevi en iyi şekilde yerine getireceklerdir” dedi.

LİGDE REKOR KIRDIK
Gaziantep Futbol Kulübü’nde iki yıl başarılı bir şekilde başkanlık yapan Mehmet Büyükekşi, “Koronavirüsten en çok etkilenen kulüpler arasında yer almamıza rağmen sezonu 9. sırada tamamladık. Bu sezon içerisinde 21 maçta üst üste gol atma ve 1 yıl boyunca kendi evimizde maç kaybetmeme rekoru kırdık. Tabi ki bunlar sadece benim değil yönetimde ki arkadaşlarımız, teknik ekibimiz ve personellerimiz ile birlikte başardık” diye konuştu.

STK’LARDAN TECRÜBEM VARDI
Mehmet Büyükekşi, şu ana kadar 16’ya yakın başka STK’larda başkanlık ve yöneticilik yaptığını ve burada elde ettiği tecrübelerini ise kulübü için harcamaya çalıştığını belirterek, “Çok sayıda ülkeye gidip, Türkiye’nin ekonomisinin gelişmesi için elimden geleni yaptım. Cumhurbaşkanımızla birlikte önemli toplantılara gittik. Hepsinde bende bulundum. Burada edindiğim tecrübeyi Gaziantep Futbol Kulübü’ne aktarmaya çalıştık. Önemli işlerde yaptık. Önce kurumsallaşmasını sağladık. Bu kulübün Gaziantep’te daha iyi noktaya gelmesi için bazı projelerimiz vardı ama, bundan sonraki süreçte arkadaşlarımızın bunu yapacağına inanıyorum. Gaziantep’te spor çalıştayı düzenlemek istiyordum. Pandemi nedeniyle yapamadık. İnşallah olur diye umut ediyorum” ifadesini kullandı.

YENİ BAŞKANIN AVRUPA’YA TAŞIYACAĞINA İNANIYORUM
Yeni göreve gelen Cevdet Akınal ve yönetiminin kulübün bayrağını Avrupa’ya taşıyacaklarına inandığını dile getiren Mehmet Büyükekşi, “Yeni başkanımız ve yöneticilerimiz bu bayrağı Avrupa’ya taşıyacağına inanıyoruz. Erol Bulut gibi başarılı bir teknik adam ile çalışacaklar. Gaziantepspor taraftarları aynı şekilde bu takımı da desteklemeleri gerekiyor çünkü Gaziantep şehrinin süper ligde ki tek takımıyız. Mümkün olduğu kadar kulübümüzün bir kuruşunu boş yere harcamamak adına elimizden geleni yaptık. Görev yaptığım süreç içerisinde bizlere destek olan bütün paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.