Akademi Hastanesi iflas etti mi? Etmedi mi?

Akademi Hastanesi iflas etti mi? Etmedi mi?
Gaziantep'in özel hastaneleri arasında yerini alan ve Gentaş Sağlık Hizmetleri A.Ş. olarak faaliyetlerini sürdüren Akademi Hastanesi'nin iflas etmediği ve geçmiş sahiplerinin iflas ettiği öğrenildi.

Gaziantep’in özel hastaneleri arasında bulunan Akademi Hastanesi’nin iflas ettiği yönündeki haberler üzerine bir zamanlar Gaziantepspor Asbaşkanı olan ve Gentaş Sağlık A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanı Abdulhadi Çelik bir açıklama yaparak, Gaziantep’teki ne Gentaş Sağlık A.Ş.’nin nede Akademi Hastanesinin iflas etmediğini ve yalan haberlerle şirketlerini küçük düşürenlerle ilgili hukuki mücadelesini sürdüreceğini açıklarken, “Hastanemiz ve yönetim kurulumuz aleyhine yapılan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Kötü niyetli insanların ve karalama amaçlı olduğuna inandığımız bu haberler için hukuki yollara başvuracağız” dedi.

GERÇEK NEDİR?
Gaziantep’te 2005 yılında faaliyete geçen ve adı Anadolu Şifa Hastanesi olan ve şimdiki markası da Akademi Hastanesi olarak faaliyetini sürdüren hastaneyle ilgili geçmiş şirket sahiplerinin iflas ettiğini ve bundan dolayı bu dedikoduların çıktığı öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.