Spor lisesine başvurular başladı

Spor lisesine başvurular başladı
2020 – 2021 Eğitim dönemini yeni binasında sürdürecek olan Gaziantep Spor Lisesine başvurular devam ediyor.

Burç mahallesinde yapımı yeni tamamlanan adeta bir spor kompleksi merkez haline gelen Spor Lisesine başvurular 30 Haziran tarihine kadar devam edecek.
Spor Lisesine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci adayları Gaziantep Spor Lisesinin web adresinden başvurularını yapabilecekler.

Spor lisesine başvurular başladı


Gaziantep Spor Lisesine girmek isteyen öğrencilerden istenen şartlar ise şu şekilde oldu:
1.BAŞVURU İŞLEMLERİ
Yetenek Sınavına girmek için başvurular Çalışma Takviminde belirtilen tarihler arasında veli tarafından bireysel olarak e- Okul Sistemi üzerinden yapılacaktır. Ancak internetten başvuru yapamayan veliler için EK-1 Formun doldurulup imzalı olarak okul idaresine verilmesi durumunda da veli adına okul idaresince bireysel başvuru yapılabilecektir.
Bu işlemler yapılırken COVID-19 salgını dikkate alınarak Ek-13 de belirtilen önlemler okul yönetimince alınacaktır.
Başvuru sırasında;
a)         Adaylar Yetenek Sınavına girmek için istedikleri farklı okul türlerinden(güzel sanatlar liseleri, spor liseleri ile mûsikî, geleneksel ve çağdaş görsel sanatlar ve spor projesi/programı uygulayan Anadolu imam hatip liseleri) en fazla 2 (iki) okul seçebilecektir. 2 (iki) den fazla okul için müracaat eden adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.
b)         Özel eğitim ihtiyacı olan tam zamanlı kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitim alacak, geçerli “Engelli Sağlık Kurulu Raporu” ve ortaöğretim kademesine yönelik “Özel Eğitim Değerlendirme Kurulu Raporu” ya da “ÇÖZGER” sahibi adaylar Yetenek Sınavına belgeleriyle birlikte geleceklerdir.
c)         Sporcu özgeçmişi bulunan adaylar durumlarını ilgili federasyonlardan ya da gençlik ve spor il/ilçe müdürlüklerinden aldıkları belgelerle ibraz edecektir.
d)         Adaylar, Yetenek Sınavına girmelerine engel teşkil edebilecek bir sağlık sorunlarının olup olmadığını başvuru sırasında mutlaka bildirecektir. Bildirilmeyen sağlık sorunları ile ilgili sorumluluk öğrenci velisine aittir.

Spor lisesine başvurular başladı
Spor lisesine başvurular başladı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.