Chp’nin tek adayı Neşet Uçar!

Chp’nin tek adayı Neşet Uçar!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, il başkanı adaylarıyla görüşerek tek aday konusunda ortak karar verdiler.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve üst düzey yönetimi, CHP Gaziantep İl Başkan adayları Neşet Uçar, Reis Reisoğlu, Umut Yılmaz ve Hayri Sucu ile yaptığı birebir görüşmelerde “CHP’nin tek adayı mevcut başkan Neşet Uçar” konusunda karar verdiler. Böylece CHP’nin Gaziantep il kongresinde Uçar’ın tek adaylığı böylece kesinleşmiş oldu.

KİMLER ADAYDI?

CHP Gaziantep İl Başkanlığı seçimi Temmuz ayı içerisinde yapılacağı ve adaylık için açıklamalarda bulunan başta atanmış il başkanı Neşet Uçar, CHP eski Büyükşehir belediye meclis üyesi Reis Reisoğlu, CHP eski Şehitkamil İlçe başkanı Umut Yılmaz ve CHP eski il başkanı Hayri Sucu’nun daha önceden aday oldukları açıklanmıştı. 4 il başkan adayıyla görüşmeler yapıldı.
KILIÇDAROĞLU, İMAMOĞLU VE YAVAŞ ADAYLARLA GÖRÜŞTÜLER
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yanına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Faik Öztrak’ın da bulunduğu bir toplantı gerçekleştirildiği ve toplantı sonrasında da kayyum olarak atanan ve bu organizayonda tam not alan Neşet Uçar adında karar verildiği ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.