GRT’nin eski sahibi Sabuncu oğlunu evlendirdi

GRT’nin eski sahibi Sabuncu oğlunu evlendirdi
Gaziantep yerel televizyonun gelişmesinde etkili rol oynayan duayen televizyoncu ve GRT’nin eski sahibi Metin Sabuncu, oğlunu evlendirdi. Nikah kalabalık bir topluluk tarafından kıyıldı.

Nursel-Metin Sabuncu’nun  biricik oğlu Hayri Can ile Ayten-Mehmet Ökkeş Kamışlı’nın  biricik kızı Özge,ömür boyu birlikteliğe ‘Evet’ dediler.
NİKAHI FADILOĞLU KIYDI
Gaziantep medya camiasının sevilen isimlerinden Metin Sabuncu’nun oğlu Hayri Can, düzenlenen  nikah töreni ile  bekarlığa veda etti.
Nursel-Metin Sabuncu’nun  biricik oğlu Hayri Can ile Ayten-Mehmet Ökkeş Kamışlı’nın  biricik kızı Özge,ömür boyu birlikteliğe ‘Evet’ dediler. Şehitkamil Kongre ve Kültür  Merkezi’nde gerçekleştirilen nikah törenine çok sayıda davetli katıldı.
Nursel-Metin Sabuncu’nun  biricik oğlu Hayri Can yakışıklılığı ile dikkat çekerken, Ayten-Mehmet Ökkeş Kamışlı’nın  biricik kızı Özge’de güzelliği ile tüm dikkatleri üzerlerine topladılar.
Genç çifleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan sevenleri ‘’Allah nazardan korusun. Biribirlerine çok yakıştılar.Ömür boyu mutlu olsunlar’’ şeklinde iyi dileklerini ilettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.