Kılıçdaroğlu il başkanlıkta kimi işaret etti?

Kılıçdaroğlu il başkanlıkta kimi işaret etti?
CHP’DE GAZİANTEP İL BAŞKANLIĞI İÇİN TEK ADAY

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi üç gün boyunca Gaziantep’te gövde gösterisi yaptıktan sonra önümüzdeki ay yapılacak olan il başkanlığı seçimi için tek adayla gidilmesi yönünde görüş birliğine varılırken, İl Başkanı Adayı olarak kimi işaret ettiği dedikodusu CHP kulislerinde konuşulmaya devam ettiği belirtildi.


4 ADAY VAR
CHP Gaziantep İl Başkanlığı için Kemal Kılıçdaroğlu’nun atadığı Neşet Uçar, eski il başkanları Hayri Sucu ve CHP’nin etkili isimlerinden işadamı Reis Reisoğlu’nun yanısı sıra birde sürpriz ismin aday olacağı ileri sürüldü.


KILIÇDAROĞLU KİMİ İŞARET ETTİ?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aslen Adıyamanlı olan ve aielisinin büyük bir kısmı Gaziantep’te yaşayan CHP’nin teşkilattan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’ya talimat vererek önümüzdeki günlerde Gaziantep’e gelerek “CHP’yi Gaziantep’te tekrar şahlandıracak” bir il başkanı bulmasını ve mevcut adaylarla görüşmesini istedi. Salıcı, yurt dışında olduğu için Gaziantep gezisine katılamadı. Büyük ihtimalle 10 Temmuz’a kadar Gaziantep’e geleceği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu il başkanlıkta kimi işaret etti?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.