ihsan Ağca’nın kızının nikahı muhteşemdi

ihsan Ağca’nın kızının nikahı muhteşemdi
"Gaziantep'in sevilen bürokratlarından Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan kızını evlendirdi. "

Gaziantep’te 1994 yılında Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcılığı’nı yaptıktan daha sonra Ankara’nın en büyük ilçesi Etimesgut’un da başkan yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra Bolu’da da yine belediye başkan yardımcılığı yaparken Nizip Ak Parti’nin aday adayı olmuştu. Ancak son dakikada, aday gösterilmeyen İhsan Ağca, sürpriz bir şekilde Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi Belediye Başkan yardımcılığı görevine getirilmişti. Ve kızının nikahında da hem Gaziantep, hem Şanlıurfa, hem Bolu hemde Ankara’daki görev yaptığı yerlerden yoğun siyasetçi, iş adamı ve bir çok davetli nikaha katıldı. Nikahı da Şehitkamil Belediye Başkan’ı Rıdvan Fadıloğlu kıydı.

ihsan Ağca’nın kızının nikahı muhteşemdi

HERKES VARDI

İş, siyaset ve Gaziantep ve Şanlıurfa bürokrasisi başta olmak üzere yoğun katılımla gerçekleşen nikah töreninde İhsan Ağcan'ın kızı Elif Merve ile Nizip'in tanınmış Karakuş ailesiden Avukat M.Enes Karakuş, kıyılan nikah ile hayatlarını birleştirdiler.

ihsan Ağca’nın kızının nikahı muhteşemdi

KİMLER KATILDI?

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun kıydığı nikahta, genç çiftin nikah şahitliklerini Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün babası Cemil Gül, Nizip Kaymakamı Kemal Şahin, Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Yusuf Kaya, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç ile Akparti İl Başkan Yardımcısı Av. Mahmut Birlik yaptılar..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.