30 Şahitli Nikah

30 Şahitli Nikah
Karadağ Ailesi Ve Bilgiç ailesinin çocukları İrem Zeha ve Metin Bilgiç muhteşem bir nikahla hayatlarını birleştirdi...

LATİF KARADAĞ’IN KIZININ GÖRKEMLİ NİKAHI

Gaziantep’in Nizip İlçesi doğumlu olan İnşaat mühendisi ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanvekili Latif Karadağ’ın kardeşleri Gaski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Karadağ ve Gaziantep’in özel hastaneleri arasında Emek Hastanesi ortaklarından göz doktoru Tayyar Karadağ nikahta hazır bulunurken 30 şahitli nikah görkemli bir şekilde, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından kıyılırken, yeni çiftlerin mutlulukları gözlerinden okundu.

30 Şahitli Nikah

KİMLE EVLENDİRDİ?

"Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Latif Karadağ’ın kızı İrem Zehra ile Bilgiç Ailesi’nin oğlu Metin Bilgiç dillere destan bir nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi."
 Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen nikahı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıyarken genç çift, evlilik cüzdanlarını Vali Davut Gül’ün elinden aldı. Gaziantep’in sevilen bürokratlarından Latif Karadağ’ın kızı İrem Zehra ile Bilgiç Ailesi’nin oğlu Metin’in nikah şahitliğini Gaziantep’in üst düzey bürokratları, siyasetçileri ve iş adamlarından oluşan 30 kişi yaparken nikah törenine Karadağ ve Bilgiç Ailelerinin çok sayıda seveni ve yakını da katıldı.

30 Şahitli Nikah

DAVETLİLERE BÜYÜK İLGİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ’ın kızı Doktor İrem Zehra, kendisi gibi doktor olan Metin Bilgiç ile evlendi. Latif Karadağ-Ayşegül Karadağ çiftinin kızı İrem Zehra ile Sivaslı çift Seyhan Bilgiç-Abdülgani bilgiç çiftinin doktor oğlu Metin Bilgiç Şehitkamil Kültür ve Kongre Mekrezi’nde gerçekleştirilen nikah töreni ile evlendi. Genç çiftin nikah töreninde Karadağ ve Bilgiç aileleri nikah törenine katılan davetlileri kapıda karşılarken genç çiftin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu.

30 ŞAHİTLİ NİKAH

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Göğüs Hastalıkları Doktoru olan İrem Zehra Karadağ ile aynı hastanede kendisi gibi Doktor olan Metin Bilgiç’in nikah şahitliğini Gaziantep Valisi Davut Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Gaziantep’in ilçelerinin kaymakamları, Gaziantep’in oda ve STK temsilcileri ve iş ve siyaset dünyasından oluşan 30 kişilik bir ekip yaptı. Genç çiftin evlilik cüzdanını Vali Davut Gül verirken nikah törenine şehir dışındaki programından dolayı katılamayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin gönderdiği mesaj ile Karadağ ve bilgiç aileleri ile genç çifti tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.