Persol Güneş Gözlüğü

Persol Güneş Gözlüğü

Yeni Sezona bomba tasarımlar ile giren Persol Güneş Gözlükleri  birbirinden şık modelleri ile Ogan Optik Vitrinlerinde yerini aldı. Sizde yüz hatlarınıza uygun estetik şık ve ergonomik kullanıma sahip güneş gözlüklere sahip olmak istiyorsanız  Ogan Optik vitrinlerine hemen göz atabilirsiniz.

Persol Güneş Gözlüğü Modelleri

Yaz aylarının vazgeçilmez aksesuarları güneş gözlükleri her sezon yenilediği koleksiyon ürünler ile kullanıcıların beğeni ve ilgisini çekmeyi başarmıştır. En çok tutulan Persol Güneş Gözlük modelleri;

Persol Güneş Gözlüğü

Persol Titanyum Koleksiyonu;

Persol, renk temasını tanıtan Japon yapımı Titanyum Koleksiyonunun ikinci baskısını sunar ve son derece zarafet ve yaratıcılıkla, benzersiz dayanıklılık ve hafifliğe sahip bu malzemeden özel olarak yapılmış güneş gözlüğü ve optik gözlük yelpazesini genişletiyor.

Koleksiyon altı vintage tarzı modelden oluşuyor ve bir kez daha zanaatkar işçiliğinin gelişmişliği ile öne çıkıyor: aslında, ince titanyum çerçeveler orijinal ve zarif bir etki için metalik ve mat olmak üzere iki farklı renk katmanının birleşiminden oluşuyor. . Modeller, gözlüklerin yapısına işlenen ikonik Freccia ve Meflecto detayları, köprü ve saplarda Guilloché işlemesi ile daha da rafine hale getirildi. Titanyum, inanılmaz dayanıklılığı ve hafifliği nedeniyle seçilmiştir, ancak çeşitli işleme aşamalarında çalışmak çok zordur. Japonya'da mükemmellik arayışına adanmış zanaatkar uzmanlığına dayalı bir kavram olan 'Shokunin' ilkelerine göre geliştirilen özel bir teknoloji benimsendi.

Renk paleti, beyaz, siyah, gri ve kahverengi ile eşleştirilmiş titanyumun gümüş grisinden altın ve pembe altın tonlarına kadar değişen metalik nüanslar ve farklı renklerde çeşitli kristal camlarla zengin ve özellikle sofistike.

Persol Meteria  Koleksiyonu;

Modern bir tasarıma ve benzersiz asetat çerçevelere sahip farklı modellerle karakterize edilen özel Persol Materia koleksiyonunu keşfedin. Yüksek kaliteli ve Made in Italy malzemeler kullanılarak el yapımı olan Materia koleksiyonundaki gözlükler gerçek bir doğal başyapıttır.

Persol Cellor Koleksiyonu;

Persol Güneş Gözlüğü

50'li yıllarda yaratılan ve şimdi orijinal formlarında güneş gözlüğü ve gözlük olarak yeniden keşfedilen Cellor koleksiyonundaki modelleri keşfedin. Yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak ve İtalya'da el yapımı olarak üretilen Persol Cellor camları, zaman içinde orijinalliğini korumuştur.

Sitesinde büyük indirime giden Ogan Optik , Persol Güneş Gözlük fırsatlarında satın almanız durumunda güneş gözlüğünün yanında sürpriz hediyeler de vermektedir. Birbirinden farklı tasarımları ile her yaşa uygun gözlük çeşitleri bulunduran Ogan Optik ,yaz aylarının vazgeçilmez güneş gözlüklerini ücretsiz kargo ile vermeye devam ediyor.

Persol Güneş Gözlüğü Ve Daha Fazlası Ogan Optik’te

2005 yılından beri vazgeçilmez güneş gözlüklerini sayfasında bulunduran Ogan Optik sitesi  her gün farklı tasarım ve modelleri ile müşterilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ayrıca güneş gözlüklerinde büyük indirime giden Ogan Optik özellikle Persol Güneş gözlüklerinde sağladığı fırsatları kaçırmayın.

Sizlerin de böylesine uygun fiyatlarla ürünleri bir arada bulunmasını  sağlayan Ogan Optik , sitesinde Exess,Nautica,Calvin Klein, Ray- Ban güneş gözlük modellerini  uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile adresinize geliyor üstelik kargo bedava !

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.