Instagram'daki yakın arkadaşlar özelliği değişiyor

Instagram'daki yakın arkadaşlar özelliği değişiyor
Instagram bir süre önce 'Hikayeler' bölümü için getirdiği yakın arkadaşlar özelliğini değiştirmeye karar verdi.

Kullanıcılar, Instagram Hikaye özelliği ile her gün binlerce paylaşım yapıyor. Bunun akabinde ise Instagram bu özelliği geliştirmek için yenilikler ekliyor. En son edinilen bilgilere göre Instagram'ın Hikayeler bölümünde yer alan 'yakın arkadaşlar' artık 'seçili takipçiler' olarak değişiyor. 

INSTAGRAM ÇEHRESİNİ GÜNCELLİYOR

Bilmeyenler için Instagram'ın yakın arkadaşlar bölümü seçilerek atılan hikayeler sadece seçilen 'kişilerin görmesini' sağlıyor. Kullanıcılar bu özelliği bütün takipçilerine atmak istemedikleri bir paylaşım olduğunda seçebiliyor. Uygulamalardaki yenilikleri keşfeden Alessandro Paluzzi, Instagram'ın yakın arkadaşlar özelliğinin isminin değişeceğini bildirdi. 

Instagram'daki yakın arkadaşlar özelliği değişiyor

Seçilen takipçiler aynı zamanda yakın arkadaşlardan farklı olarak 'hedeflenen kullanıcılara' ulaşmak için kullanılacak. Yani söylendiği kadarıyla bu yeni özellik, farklı hedef kitlelerin seçilerek onlara özel yayımlanan hikayeleri görmelerini sağlamış olacak. Instagram'ın da bu noktada kullanıcı deneyimini daha iyi hale getirmesi bekleniyor. Söz konusu özellik hakkında ilk söylentiler nisan ayında gelmişti aylar sonra onaylanan özelliğin yakında Instagram tarafından duyurulması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.