Kaliteli ve Çeşitli PVC Membranlar Protan’da Sizleri Bekliyor

Kaliteli ve Çeşitli PVC Membranlar Protan’da Sizleri Bekliyor
Protan Turkey tarafından kullanıcıların ihtiyaçlarını üst düzeyde karşılamak için en kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen PVC membran ürünlerinin 40 yıl faydalı ömür belgesi vardır.

Norveç merkezli bir endüstri grubu olan Protan dünyanın önde gelen membran üreticilerinden biridir. Membranlar kullanım alanlarına ve amaçlarına göre farklı malzemelerden üretilir ve oldukça geniş kullanım amacına sahiptir. PVC membran ürünleri yalıtım uygulamalarında en çok kullanılan membran ürünlerinden biri olup herhangi bir kanserojen madde içermediğinden insan sağlığına zarar vermez. PVC diğer bir deyişle Polivinil Klorür hava şartlarına dayanıklı, uzun ömürlü ve sağlam olmasıyla dikkate çeken plastik bir alaşımdır. PVC membran ürünleri yaklaşık olarak 40 yıllık bir uygulama geçmişine sahiptirler. Kaynaklanmadan önce yüzey temizliğine ihtiyaç duyulmaması önemli bir avantaj olarak kabul edilir. PVC membran kaynaklanma işlemi sırasında eriyip bağlantı yüzeyi boyunca katılaştığı için son derece kolay bir şekilde düzgün ve belirgin bir form oluşturulabilir. Ayrıca bu sayede bağlantı yerlerinin kalite kontrolleri çok daha kolay bir şekilde yapılır. İşgücünden de zamandan da tasarruf edilmesi mümkün olur.

Protan Turkey tarafından kullanıcıların ihtiyaçlarını üst düzeyde karşılamak için en kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen PVC membran ürünlerinin 40 yıl faydalı ömür belgesi vardır. Çatılar sıcak - soğuk farklılıkları nedeniyle ortaya çıkan ısısal hareketlenmelerin olduğu alanlar olmakla birlikte PVC membran ürünleri bu durumdan uzun süre etkilenmez. PVC membranlar tüm hava koşullarında rahatça uygulanabilirler. Normal şartlar altında son derece yumuşak bir yapıdadırlar. Böylece iç ve dış köşe gibi detay çözümlerde konforlu bir çözüm haline gelebilirler.

PVC membran ürünlerinin kullanım yerleri arasında; membranlı hazır paneller, temel ve perde duvarları, bahçe ve otopark terasları, hafif metal çatılar, gölet ve süs havuzları, betonarme teras çatılar, içme ve kullanma suyu depoları, metro, demir yolu ve kara yolu tünelleri sayılabilir.

Protan Hizmet ve Ürün Kalitesiyle Sektöre Yön Veriyor

Yapılar açısından son derece önemli olan çatı yalıtım uygulamaları ile yapıların kar, yağmur gibi hava olayları başta olmak üzere her tür dış etkenden korunması hedeflenir. Binaların su ile temas eden bölgelerinde en etkili yalıtımın sağlanması için uygun özelliklere sahip membran ürünleri kullanılır.

Yapıların genel olarak tüm dış yüzeyleri suyla temas halinde bulunur. Yağmur ve kar nedeniyle maruz kalınan sular binalara zarar verebilse de binaların yüzeyine düşen sular kuruyarak ya da akarak binayı kısa süre içerisinde terk eder. Ancak bu durum binaların üst kısmında yer alan çatılar için geçerli değildir. İyi inşa edilmeyen ya da etkili çatı yalıtım işlemi yapılmayan yapılarda yağmur ve kar sularının birikmesi ve buna bağlı olarak ciddi sorunlarla karşılaşılması söz konusu olabilmektedir.

Çatıların su başta olmak üzere her tür dış etkenden korunabilmesi için çatı yalıtım uygulamaları en yüksek verimin alınacağı şekilde yapılmalıdır. Bunun için uygulama alanına en uygun ve en kaliteli malzemelerden üretilen membran ürünleri tercih edilmelidir. Çatı yalıtım uygulamalarının doğru yapılması ve hedeflenen performansı sergilemesi yapıların sudan korunması,  su sızıntılarının engellenmesi ve yapıların ömrünün uzatılması konusunda oldukça büyük önem taşır.

Membran ürünleri kullanılacak oldukları alana ve kullanım amacına göre farklı özelliklere sahip olacak şekilde üretilirler. Sektörünün lider ismi olarak ön plana çıkan Protan membran teknolojisindeki uzmanlığı ile ön plana çıkmaktadır. Üstün hizmet anlayışı çerçevesinde Protan uluslararası standartlara uygun ve çevreye dayalı inovatif çözümler üretmeye özen göstermektedir. Aynı zamanda Protan her tür çatı kaplamasını ve kaliteli membran ürünlerinin tedarikçisi olarak da müşterilerine üst düzey hizmet sunmaktadır. Çalışmalarını markanın sürdürülebilirliğinin ve yaygınlığının sağlanması temelinde ilerleten Protan çatı yalıtım ürünlerinin kalitesi ve çeşitliliği ile müşterilerinin farklı ihtiyaçlarını en uygun ürünlerle karşılayabilmektedir.

Protan Turkey tarafından geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak üretilen çatı kaplamaları düşük salınım avantajına sahiptir. Tüm çatı tiplerinde kullanım amacına yönelik olarak farklı çözümler sunan Protan kaliteli ve oldukça çeşitli membran ürünleri ile sektörün ihtiyacını karşılamaktadır. Tek katlı polimerin PVC ve TPO membran ürünleri Protan ürün yelpazesinde son derece önemli bir yere sahip olup çatı yalıtım uygulamaları konusunda en uygun ve en kapsamlı çözümleri sağlar. Protan’ın geniş ürün yelpazesinde korumalı ve korunmasız çatılarda kullanılabilecek membran çatı sistemleri yer alır. Başarılı bir çatı yalıtım uygulamasının yapılabilmesi için temel koşul dayanıklı ve uygun yalıtım malzemelerini seçmek olup bu konudaki tüm ihtiyaçlar Protan kalitesi ve güvencesiyle giderilebilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.