Şahinbey’e İmamoğlu Şehitkamil’e Yavaş ve Soyer

Şahinbey’e İmamoğlu Şehitkamil’e Yavaş ve Soyer
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Gaziantep’te yapılacak olan ve CHP'li belediyelerin iki yıllık çalışmalarının değerlendirileceği "CHP Belediye Başkanları Buluşması'nın önemli olduğunu söyledi.

Seyit Torun, “Bu çalışma genel başkanların gelip konuştuğu ve toplantıyı bitirdiği bir çalışma olmayacak. Toplantımız 3 gün boyunca sürecek. İlk gün belediye başkanlarımız Gaziantep'te sahada olacaklar. Vatandaşlarımızla buluşacaklar, onların dertlerini, taleplerini dinleyecekler” dedi. 250 belediye başkanının geleceği Gaziantep’te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Şahinbey’i, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise Şehitkamil’i mercek altına alacak. 
Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, yerel seçimlerin ardından belediye başkanlarıyla dördüncü kez bir araya geleceklerini söyledi. Salgın nedeniyle bir yıldır yüz yüze toplantı yapamadıklarını, bu nedenle çevrim içi toplantılar düzenlediklerini aktaran Torun, bir yılın ardından ilk kez 18-20 Haziran'da Gaziantep'te, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bulunacağı geniş katılımlı bir çalışma toplantısı gerçekleştireceklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.