Şehitkamil’in İtalya’da hedefi finaller

Şehitkamil’in İtalya’da hedefi finaller
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Paletli Yüzme Takımı Sporcusu Yunus Ayvazoğlu, Paletli Yüzme Dünya Şampiyonasında Türk Milli Takımı kadrosunda mücadele edecek. Milli sporcu, Alleben Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirdiği yoğun hazırlık sürecinin ardından şampiyonada final hedefiyle palet vuracak.

 Sualtı Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen kürsüsünde yer almak olduğunu söyledi. Ayvazoğlu, açıklamasında şunları kaydetti:
 
“İtalya süreci öncesinde Alleben Yüzme Havuzu’nda hocalarımızla yoğun bir hazırlık süreci geçirdik. Paletli yüzme branşında kulübümüz, bugüne kadar birçok başarıya imza attı. Üst üste gelen dünya ve Avrupa şampiyonlukları,  elde edilen rekorlar, tüm takım arkadaşlarımı olduğu gibi beni de fazlasıyla başarı için motive etti. Milli Takım kadrosunda olduğum için gururlu ve mutluyum. İlk hedefim şampiyonada final yüzmek ve sonrasında madalya kazanmak. Süreç boyunca her zaman yanımda olan aileme, hocalarıma yine desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na elde edeceğim başarılarla teşekkür etmek istiyorum.  Milli Takımımıza ve tüm sporcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”

Şehitkamil’in İtalya’da hedefi finaller

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.