Gaziantep’te bir haftada üç cinayet

Gaziantep’te bir haftada üç cinayet

Gaziantep’te geçtiğimiz hafta içerisinde üç cinayet olması “Ne oluyor Gaziantep’e” sözünü gündeme getirirken “Fıstık kabuğunu doldurmayan cinayetler” polis tarafından da kısa sürede çözüldüğü belirtildi. Son cinayetin katili “ Olay yerini tekrar gezerek” sözünü gerçekleştirdiği belirtilirken, cinayetlerin asıl sebeblerinin alacak-verecek ve hesaplaşmalar olduğu dikkat çektiği bildirildi.

1-Bıçaklanan genç öldü, 'Katil olay mahalline mutlaka geri döner' sözü gerçek oldu
Gaziantep’te bir parkta 3 yerinden bıçaklanarak yaralanan Yusuf K. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yusuf K.'yı bıçaklayan zanlı Onur C. ise bir süre sonra tekrar olay yerine gelerek polise teslim oldu.
Olay, ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı.

Hastanede hayatını kaybetti
Yusuf K., hastanede doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Yusuf K.’nın cenazesi Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

'Katil olay mahalline mutlaka geri döner' sözü gerçek oldu
Yusuf K.'yı bıçaklayarak ölümüne neden olan Onur C. ise yaşanan hadiseden bir süre sonra tekrar olay yerine gelerek polis ekiplerine teslim oldu. Katil zanlısı Onur C.’nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

2-Gaziantep'te vahşi cinayet
Gaziantep’te husumetlileri tarafından evinin içerisinde dövülüp kafası taşla ezilen yabancı uyruklu Adnan El Salih (35) hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Polis olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
Olay, Mevlana Mahallesi’nde 24 Mayıs günü yaşandı. Edinilen bilgilere göre kebapçılık yapan Adnan El Salih’in husumetlileri akşam saatlerinde evine geldi. Aniden evin içerisine giren kalabalık grup Salih’e saldırdı. Bir süre Salih’i darp eden husumetlileri 3 çocuk babasını bıçakladıktan sonra kafasını taşla ezdi. Olayın ardından şüpheliler evden uzaklaşırken bir sonra Salih yakınları tarafından evin banyosunda kanlar içinde yatarken buldu. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans Salih’i özel bir hastaneye kaldırdı. 19 gün boyunca yoğun bakımda tedavi gören Salih, doktorların tüm müdahalelerine rağmen bu sabah yaşamını yitirdi.
Salih’in cenazesi, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

3-Gece bıçaklanan genç, sabah hayatını kaybetti
Gaziantep'te, tartıştığı kişi tarafından gece saatlerinde bıçaklanan 20 yaşındaki genç, sabah erken saatlerde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan katil zanlısını yakalamak için ise geniş çaplı çalışma başlatıldı.
Olay, gece geç saatlerde Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı sopalı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, ismi öğrenilemeyen bir şahıs elindeki bıçağı 20 yaşındaki Yunus K.'nın vücudunun çeşitli yerlerine sapladı.
Ağır yaralandı, sabah saatlerinde hayatını kaybetti
Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan genç, çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede gece boyunca yaşam savaşı veren genç, sabah erken saatlerde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Yunus K.'nın cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.
Öte yandan olay sonrası kaçan katil zanlısını yakalamak için ise geniş çaplı çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.