Tap Hair Protez Saç Merkezi

Tap Hair Protez Saç Merkezi
Protez Saçın Zararlı Olmadığı Doğruladı!

Protez saçın uzun süre kullanımında saç derisine zarar verdiği ve saçın daha çok dökülmesine neden olduğu görüşleri, uzmanlar tarafından incelendi. Protez saç Alman nano teknolojisiyle, saç derisine ve saça hiçbir zarar vermiyor. Kullanımı oldukça kolay, sağlıklı ve doğal görünen saç modelleri, light ve medium saç tiplerine göre ömrü belirlenen özel modellerden oluşuyor.

Tap Hair Protez Saç Merkezi

Protez Saçın Doğal Görünüyor İddiasına Karşı Nano Teknoloji!

Protez saçın doğal görünmediği üzerine yapılan tartışmalarda, saç uzmanlarının FUE yöntemi üzerinde durulmasına karşın görüşler vardı. Ancak FUE yönteminin can acıtıcı ve uzun süreli bir işlem olmasından kaynaklanan operasyon düzeninde, protez saç Avrupa standartları üzerinden değerlendirildi.

Saçın doğal görünümüne karşı hiçbir etkisi olmadığı ve % 100 doğal göründüğü onaylandı. İşlem sırasında acısız ve sağlıklı bir süreç izlenirken, saç derisi zarar görmeden, kimyasal kullanımdan uzak durularak uygulandığı açıklandı. Saç derisi tipine ve kafa yapısına göre saçın doğal görünümünü bozmadan, sağlıklı ve gerçek bir görünüm sağladığı da kanıtlandı.

Tap Hair Protez Saç Merkezi

Protez Saç Ne Kadar Kullanılıyor?

Protez saç, kullanım ömrünün çok kısa olduğuna dair söylemler bulunuyor. Ancak sağlıklı ve güzel bakılan saç modellerinde 10 ile 12 aya kadar kullanım süreleri bulunuyor. Saç gayet sağlıklı ve hiçbir sorun yaşanmadan uzun süre kullanılabiliyor. Suyla temasında hiçbir sıkıntı bulunmayan saç modellerinde, PU saç protezinin 1 yıla kadar uzun süre kullanımı söz konusu. Erkek ve kadınlar için özel olarak tasarlanabiliyor, saçın doğallığından ayırt edilmeden kullanılabiliyor. Halk arasında yanlış bilinenlerden bizi saç derisine zarar verdiği yönünde ancak saçın hava almasını sağlayan, derinin nefes almasına olanak veren özel kullanım teknolojisiyle, kullanımda konfor ve görünümde doğallık sunduğu hem uzmanlar hem de kullanıcılar tarafından kanıtlandı. En çok merak edilen diğer bilgiler arasında erkek protez saç nasıl kullanılmalıdır? Kaynak https://www.taphair.com/-Erkek-Protez-Sac

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.