Akınal yorumu kaldırdı!

Akınal yorumu kaldırdı!
Gaziantep Futbol Kulübü’nün başkanı Cevdet Akınal, TFF Alt Ligler sayfasında Adıyaman 1954 Spor Kulübü’nün Bursa Yıldırımspor’dan transfer ettiği kaleci Özal keklik’in resminin altına, “Hayırlı olsun ben Gaziantep FK başkanıyım. Size kiralık futbolcu verebiliriz” yorumundan sonra büyük bir tepki toplamasıya birlikte bu yorumunu sildi.

OLAY SPOR ÇIKARDI
TFF alt ligler sayfasında Adıyaman 1954 Spor Kulübü’nün Bursa Yıldırımspor’dan transfer ettiği kaleci Özal keklik’in resminin altına, “Hayırlı olsun ben Gaziantep FK başkanıyım. Size kiralık futbolcu verebiliriz” yorumu yapan ve Süper Lig kulübüne yakışmayacak bir harekette bulunan Başkan Cevdet Akınal’ın bu hareketini OLAY SPOR gündeme taşıdı. Bunun üzerine büyük tepkiyle karşılaşan bu yorum, Cevdet Akınal tarafından sayfadan kaldırıldı.
SÜPER LİG’DE BİR İLK OLDU
Gaziantep Futbol Kulübü başkanlığına yaklaşık 1 ay önce gelen Cevdet Akınal, transfer çalışmalarındaki sessizliğini korurken Adıyaman 1954 Spor Kulübü’nün transferine yorum yapması ve Gaziantep FK’ya küçük düşürücü bir harekette bulunması Süper Lig’de bir ilk olarak yorumlandı. Çok sayıda tepkinin geldiği bu yorum Akınal tarafından kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.