Hotmail Hakkında Merak Edilenler

Hotmail Hakkında Merak Edilenler

1995 yılı itibariyle kurulmuş olan Hotmail, ücretsiz bir e-posta servisidir. Sabeer Bhatia ile Jack Smith tarafından kurulmuş olan Hotmail, tarayıcılar üzerinden etkili bir düzeyde kullanılan özel bir programdır. Özellikle 4 Temmuz 1996 yılı Hotmail için önemli bir dönüm noktası olmuştur. Çünkü bu tarihten sonra Hotmail, tam anlamıyla kullanılabilir bir hale gelerek, nitelikli bir düzeyde hizmet sunmaya da başlamıştır.

Hotmail kısa süre içerisinde tüm dünyada en çok kullanılan özel bir program olarak da dikkatleri üzerine çekmiştir. Bundan dolayı da @hotmail uzantılı hesapların sayısında ciddi oranda bir artış gözlenmiştir. Böylece Hotmail giriş yapmak isteyenlerin de sayısında ciddi oranda bir artış yaşanmıştır. Günümüz koşullarında Hotmail ile Gmail birbirleriyle karıştırılan iki farklı e-posta uygulamasıdır. Her iki servisin de birbirileriyle benzer özellikleri de bulunmaktadır. Ancak bu iki servisi birbirinden ayıran temel özellik, gmail daha sade bir arayüze sahipken, Hotmail daha kapsamlı e-posta servisidir.

HTML harfleri Hotmail için önemli bir kavramdır. Neden mi? Çünkü Hotmail ismi, HTML harflerinden esinlenerek oluşturulmuş olan bir isimdir. Tam olarak bir Microsoft tabanlı bir e-posta sağlayıcısı olan Hotmail.com, günümüzde dünya genelinde en çok tercih edilen e-posta servisidir. Outlook ile birleştikten sonra çok daha nitelikli bir düzeyde hizmet sunmaya başlayan Hotmail, aynı zamanda etkili bir kişisel bilgi yönetimi uygulaması olarak da dikkatleri üzerine çekmektedir.

Hotmail Giriş Nasıl Yapılır?

Geniş kapsamlı bir e-posta servis sağlayıcısı olan Hotmail, son zamanlarda adından sıklıkla söz ettirmeye de başlamıştır. Hotmail.com, Outlook.com, msn.com ve Live.com uzantılı adreslerle aynı tabanlı bir servistir. Bundan dolayı da Hotmail giriş işlemleriyle diğer servilerin işlemleri benzerlik taşır.

Şayet Hotmail uzantılı olan hesabınıza giriş yapmayı isterseniz, öncelikli olarak Hotmail platformunun web sayfasına giriş yapmalısınız. Devamında oturumunuzu açarak, Hotmail hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Bu kapsamda e-posta adresinizin ya da telefon numaranızın girişini yapıp, ileri seçeneğini işaretlemelisiniz. Devamında karşınıza çıkan sekmede yer alan kısma parolanızı girdikten sonra artık Hotmail hesabınıza da giriş yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.