Selahattin Kaplan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aşı ve yeşil pasaport teşekkürü

Selahattin Kaplan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aşı ve yeşil pasaport teşekkürü
Türkiye İhtacatçılar Meclisi (TİM) Halı Sektör Kurulu Başkanı, Kaplan Kardeşler Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, ihracatçılara aşı önceliği verilmesi ve yeşil pasaporttan dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ticaret Bakanı Memed Muş, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve TİM Başkanı İsmail Gülle’ye teşekkür etti.

Başkan Kaplan yaptığı açıklamada: “İhracatçılarımıza Yeşil pasaport Veren ve Aşı Kapsamına alan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ticaret Bakanı Mehmed Muş ile TİM Başkanı İsmail Gülle’ye teşekkür ederim” dedi.

Gaziantepli İhracatçılara Aşı müjdesi

Pandemi sonrasında aşılamada ilerleme kaydeden ülkeler aşı pasaportu olmayan kişilere vize vermemeye başladı.

Bunun üzerine harekete geçen Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ihracatçıların aşı proğramına dahil edilmesini istedi. Hükümet kanadı TİM’in  talebini kabul etti.

Olumlu haberi TİM Başkanı İsmail Gülle duyurdu. Gülle yaptığı açıklamada; “İhracatçılarımızın aşı programına dahil edilmesi talebimize olumlu cevap vererek her zaman olduğu gibi ihracat ailemize desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanımız Sn. Mehmed Muş ve Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’ya teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

İHRACATTA REKOR KIRIYORUZ

Böylece; 10 milyar dolar ihracat hedefi bulunan Gaziantep ve 200 milyar dolar ihracat hedefleyen Türk ihracatçısı, aşılamada 100 bin ihracatçı firmanın yöneticilerine ve dış ticaret departmanlarında çalışan kişilere aşılamada öncelik tanınması sevinçle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.