Kuaför ve gelinlikçideki olayın perde arkası

Kuaför ve gelinlikçideki olayın perde arkası
GELİN BABASI KUAFÖRÜ SUÇLADI

Gaziantep’in Şahinbey İlçesi Karataş Bölgesi’nde bulunan Sedef Moda Showroom’daki kuaför Melisa Güner’in sosyal medyada paylaştığı “dayak” olayının perde arkasında neler döndüğünü gelinin babası Ali Öncel, “Herkes bizi de tanıyor, onları da tanıyor. Biz hayatta çete olmadık, parayla ilgilide bir problem olmadı. Faturamız elimizde. Biz söz verilen saatte gelinimizi alıpta düğüne götüremedik. Bundan dolayı tartışma çıktı. Ayrıca, kendilerinden almış olduğumuz gelinlik sökülmüştü. Bunu dikmelerini ve hazır etmelerini istedik. Onlarda bizi ilgilendirmez deyince bayanlar arasında tartışma çıktı. Bizden ne bir erkek, nede bir topluluk yoktu. Ve orayıda basmadık. Orada olanlar bizden gelin, damat, gelinin ablası ve yengesi vardı. Başka kimse yoktu. Tek kelime bize Kuaför Melisa hanım iftira atıyor. Bunların bize değil bir çok kişiyede aynı olayları yaptıklarını duyduk. Olay öyle anlatıldığı gibi parasal değil” dedi.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Gaziantep’in Şahinbey İlçesi Bülbülzade Mahallesinde bulunan Sedef Moda Showroom’un sahibi Melisa Güner ile düğün sahipleri gelinin babası Gaziantep’in tanınmış ailesi Ali Öncel, damadıyla birlikte bir hafta önce giderek anlaşma yaptılar. Anlaşma sonrası düğün günü öncesi gelinlik merkezine gittiler. Gelin başı ile diğer işlerin yetişmesi için gelinin ablası ve damat “Düğünümüz 19.00’da geç kalmayalım” dediler. Ancak o arada gelinliğin söküldüğünü görünce kuaför ve gelinlikçi Melisa Güner’e “Lütfen gelinliğimizin sökük yerlerini dikin. Biran önce biz gidelim” dediler. Buna karşılık veren kuaför Melisa Güner, “Bizi ilgilendirmez” dediği iddia edilirken böylece aralarında arbede yaşandı. Ve olaylar karakolda son buldu.

KUAFÖR VE GELİNLİKÇİNİN İDDİASI

Kuaför salonu çalışanları, “Yaklaşık 30 kişilik bir grup işyerimize gelerek bize silah gösterdiler. Sopalarla saldırdılar. İşyerinin önünde bizi yerlerde sürüklediler ve bazı çalışanların boynundaki altın kolyeleri koparıp aldılar” diye konuştukları ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.