Kimler gitti? Kimler kaldı?

Kimler gitti? Kimler kaldı?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde sezonun tamamlanmasıyla birlikte 10 futbolcunun sözleşmesi sona ermişti. Bu isimlerden Papy Djilobodji ve Amadej Vetrih yeniden sözleşme imzalarken 6 futbolcu ilede yollar ayrıldı.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde 2020-2021 sezonun tamamlanmasının ardından Muhammet Demir, Kevın Mirallas, Amadej Vetrih, Andre Sousa, Bilal Başacıkoğlu, Papy Djilobodji, Güray Vural, Junior Morais, Mirza Cihan ve Roderick Miranda’nın sözleşmeleri de sona erdi.

VETRİH VE DJİLOBODJİ KALDI
Gaziantep Futbol Kulübü’nde sözleşmesi sona eren oyunculardan Amadej Vetrih ve Papy Djilobodji ile yeniden sözleşme imzalandı. Bu isimlere birde Mirza Cihan eklenirken diğer oyuncularla yollar ayrıldı.

KİMLERİN SÖZLEŞMESİ BİTTİ?
Sözleşmeleri sona eren futbolcular arasında yer alan, bu sezon attığı 15 gol ve yaptığı 6 asistle yıldızlaşan Muhammet Demir ile yola devam etmek isteyen Kırmızı-siyahlılar, bu futbolcu için kulübü Başakşehir ile görüşme yapacak. Gaziantep ekibi, sözleşmesi biten diğer isimler Mirza Cihan, Kevın Mirallas, Papy Djılobodji ve Güray Vural oldu. Gaziantep yönetimi Papy Djılobodji ile yeniden sözleşme imzaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.