Gaziantep'te muhtarlık kavgası: Savaş alanına döndü

"Gaziantep'te muhtarlık kavgasında ortalık savaş alanına döndü. Bıçak ve sopaların havada uçuştuğu kavgada 2 kişi yaralandı. Görüntüler dehşete düşürdü."

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) tarafından alınan karar ile Türkiye genelinde bugün 765, Gaziantep’te 14 mahallede gerçekleşti. Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Mithatpaşa mahallesi muhtarlık seçimi sonrasında sokak biranda savaş alanına döndü. 

 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerinde Mitatpaşa mahalle muhtarı seçilen ve bir yıl önce vefat eden Metin Güçyetmez'den boşalan muhtarlık seçimi için bugün 6 aday yarıştı. Oylama sonucunda Orhan Öz yeni muhtar olarak seçildi.

Muhtarlık seçimi sonrası taraftarlar seçimin yapıldığı okulun bulunduğu sokak içersinde bıçak ve sopalarla birbirlerine girdiler. Tekmelerin ve sopaların havada uçuştuğu kavgada adeta meydan savaşına dönüştü. 

Kavganın yaşandığı bölgeye 112 Acil Servis ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çok sayıda kişinin gözaltına alındığı kavgada Halil G. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldığı ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.