Gaziantep'te 14 mahallede muhtarlık seçimi

Gaziantep'te 14 mahallede muhtarlık seçimi
14 mahallede muhtarlık seçiminin yapılacağını Gaziantep’te çok sayıda aday çalışmalarını tamamladı. Ölüm veya farklı nedenlerle düşen muhtarlıklar için sandığa gidecek olan Gaziantepliler sandık başına gidecek.

Türkiye genelinde 753 mahalle ve köy sandığa gidiyor. Ölüm veya farklı nedenlerle düşen muhtarlıklar için yarın seçim yapılacak. 14 mahallede muhtarlık seçiminin yapılacağını Gaziantep’te çok sayıda aday çalışmalarını tamamladı. Ölüm veya farklı nedenlerle düşen muhtarlıklar için sandığa gidecek olan Gaziantepliler sandık başına gidecek. 

Her Mahallede 5 Aday

Gaziantep’in 14 mahallesi olan başta  Şahinbey ilçesinde Karaçomak, Savcılı, Gazitepe,  Şehitkamil’de Atalar, Göztepe, Mithatpaşa, Yaprak,  Nizip’te Ballı, Belkıs, Sarıkoç ile  İslahiye’de Arpalı ve Koçcağız ile Oğuzeli’nde Ulaşlı ve Kuruçay mahallerinde yapılacağı ve her mahallede 5 mahalle muhtarlığına aday olduğu öğrenildi.

Savcılı,Yaprak,Mithatpaşa,Atalar'da Muhtarlar Vefat Etmişti

Şahinbey İlçesi'nin Savcılı mahalle muhtarı Ökkeş Titiz ve Yaprak Mahallesi muhtarı Cesur Kıvanç’ın vefat ettiği için bu mahallelerde seçim olduğu ve yeni kurulan Gazitepe mahallesinde ilk kez yarın seçim yapılacakGaziantep'te 14 mahallede muhtar seçimi olacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.