Devremülk Nedir? Devremülk Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Devremülk Nedir? Devremülk Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Günümüzde, yoğun iş temposu ve uzun süren masa başı iş yoğunluğu çoğu zaman bunaltıcı bir hale gelebilmektedir. Tüm sene boyunca çalışan kişiler için tatil bir lüks olmaktan çıkmış artık bir ihtiyaç haline gelmiştir. Pek çok kişinin bütçesi lüks otellere ve yazlık evlere yetecek kadar geniş olmayabilir. Bu sebeple de en konforlu ve en keyifli tatili yapabilmek isteyenler için farklı seçenekler devreye girer. Devremülk de bu seçeneklerden bir tanesidir. Devremülkler genellikle tatil, kaplıca ve dinlenme amaçları ile kiralanmaktadır. Uygun fiyata ihtiyacınız olan tatili yapabilme imkanına devremülk satın alarak sahip olabilirsiniz. Devremülk satın alarak yılın belli bir zaman diliminde müstakil bir daireye sahip olabilirsiniz. Bu daireye sahip olduğunuzu belli eden bir de TC tapusu bulunur. Bu tapuya sahip olduktan sonra tatil yapmak istediğiniz herhangi bir sene içerisinde anlaşılan tarihler aralığında devremülkte kalma hakkınız bulunur. Devremülk sahipleri, mülke sahip oldukları süre içerisinde diledikleri gibi kiralama yapabilmektedirler. Dilerseniz satın aldığınız devremülkü kiraya verebilir ve bir gelir kapısı da oluşturabilirsiniz.

Devremülk Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Devremülk satın almadan önce devremülkün bulunduğu böyle sosyal tesislerin yakınlığı ve site içerisinde bulunan hizmetlerin ihtiyacınızı karşılayıp karşılamayacağı hakkında detaylı bilgi edinmeniz gerekir. Bu şekilde yapacağınız tatil ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Devremülk satın alındıktan sonra en geç bir yıl içerisinde tapuların tamamı tapu sicilinizde gözükmek zorundadır. Aynı zamanda devremülkler 15 gün süre ile satın alınabilir eğer bu sürenin uzatılmasını istiyorsanız 15’in katları olarak uzatma hakkınız da mevcuttur. Satın alma esnasında sözleşme dikkatli bir şekilde okunmalı ayrıca sözleşmede bulunması istenen bir madde varsa sözleşme imzalanmadan önce belirtilmesi gerekir. Tüm bu hususlar göz önünde bulundurularak güvenilir bir devremülk seçimi yapılabilir.

Devremülk ilanlarını Sektorden.com ile inceleyebilir, birbirinden güvenilir devremülkler hakkında ilanlardan hızlıca bilgi edinebilirsiniz. İlanlara tıklayarak fotoğrafları ve ilan detaylarını kolayca inceleyebilirsiniz. Siz de en uygun fiyatlı tatili yapmak için Sektorden.com ile devremülk satın alabilirsiniz!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.