Tiryakioğlu’na Erdoğan Takdiri

Tiryakioğlu’na Erdoğan Takdiri

Türkiye’nin her yerine bir çok yatarım yapan ve son olarakta Gıda Sektörünün büyük devi olan Keskinoğlu’nu satın alarak sektöre başarılı bir şekilde giren Tiryaki Agro’nun sahibi Ahmet Tiryakioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile “Daha çok yatırım bekliyorum” görüşmesi gerçekleşti. Ve Erdoğan, Tiryakioğlu’na yatırımlar konusunda her türlü desteğe hazır olduklarını iletti.

Tiryaki Agro Gıda Yönetim Kurulu Başkanı ve Gaziantep Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Görüşmede, Türkiye ve dünya tarım politikaları değerlendirilerek, tarım sektörünün talep ve önerilerine ilişkin istişarelerde bulunuldu.

ÖZEL GÖRÜŞTÜLER
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul ettiği Tiryakioğlu ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyaretle ilgili resmî bir açıklama yapılmazken, edinilen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine gerçekleştirilen görüşmede, küresel ve ulusal ölçekte tarım politikaları ile gıda ve tarım sektörü temsilcilerinin taleplerine yönelik görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.
Tiryakioğlu’nun, yaklaşık yarım saat süren görüşmede 25 ülkeden tedarik, 80 ülkeye ihracat gerçekleştiren Türkiye’nin en büyük tarım ürünleri ticaret şirketlerinden Tiryaki Agro'nun yurt içi ve yurt dışı faaliyetler ile Sudan ve Özbekistan’daki yeni yatırımları hakkında bilgiler verdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.