Fenerbahçe ile Mirallas kapışması

Fenerbahçe ile Mirallas kapışması
Gaziantep Futbol Kulübü’nün Belçikalı yıldızı Kevin Mirallas için Fenerbahçe devreye girerken bu oyuncunun burada kalıp kalmayacağı netlik kazanmadı. Mirallas’ın Gaziantep Futbol Kulübü ile yeniden sözleşme imzalaması beklenirken, Fenerbahçe ise ısrarla bu oyuncuyu istiyor.

Geçen sezon Fenerbahçe'de omuz omuza çalışan Emre Belözoğlu ve Erol Bulut, Kevin Mirallas için karşı karşıya... Kanarya, Belçikalı'yı listesine aldı ama Antep'in yeni hocası Bulut'un yıldızını bırakmaya niyeti yok.
Yeni sezonda eksiksiz bir kadro kurarak Süper Lig'de şampiyonluğu kazanmak isteyen Fenerbahçe'nin listesine son olarak, Gaziantep FK ile sözleşmesi sona eren Kevin Mirallas girdi. Gaziantep FK adına 31 maçta 7 gol ve 2 asistle oynayan Mirallas'ı transfer etme hamlesi, bir anda geçen sezon Sarı-Lacivertliler'de birlikte görev yapan Emre Belözoğlu ile Erol Bulut'u karşı karşıya getirdi. 

İstanbul onun peşinde
Fener'le karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayıran Bulut'in yerine hocalığa Sportif Direktörlük pozisyonundan Belözoğlu geçmişti. Sezon biter bitmez ise Gaziantep'te teknik adamlık koltuğuna Bulut oturmuştu. Bulut, Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir'in de ilgisinin olduğu Belçikalı orta saha oyuncusunu takımda kalması için ikna etmeye çalışıyor. 

Okul sorunu çözülürse
Geride bıraktığımız sezonda Antep'te yabancı çocukların da okuyabileceği bir okul olmadığı için kalmaya sıcak bakmayan Mirallas'ın bu sorununu yönetim çözmeye çalışıyor. Hatta yakın bir zamanda şehirde bu tarz bir okulun da açılacağı bilgisine ulaşıldı. Şu an tatilde olan Mirallas'ın ise tercihini hangi yönde kullanacağı şimdiden büyük bir merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.