Gaziantepspor’un yeri bir başkaydı

Gaziantepspor’un yeri bir başkaydı
Uzun yıllar Gaziantepspor forması giyen, takım kaptanlığı yapan ve taraftarların gönlünde taht kuran kaleci Metin Akçevre, ziyaret için geldiği Gaziantep’te Spor Müdürümüz Mustafa Teke ve Spor Yazarımız Kenan Yücel ile hasret giderdi. Efsane kaleci, “Gaziantep FK’yı yakından takip ediyorum. İyi bir takım. Gaziantepspor’u ise unutmamak gerekiyor. Bizlerin yanında Gaziantepspor’un yeri bir başka” dedi.

GAZİANTEP ÇOK DEĞİŞMİŞ
Yıllar sonra geldiği Gaziantep’e bir kez daha hayran kaldığını dile getiren Metin Akçevre, “Gaziantep bizim futbol oynadığımız zamanlarda farklıydı. Şu anda çok farklı olmuş. Biz o dönemlerde gideceğimiz yere çok kolay ulaşırdık. Ama, bugün bakıyorum Gaziantep gerçekten çok büyümüş ve çok gelişmiş bir şehir. Burayı çok seviyorum” dedi.

Gaziantepspor’un yeri bir başkaydı


GAZİANTEP FK İYİ GİDİYOR
Metin Akçevre, Gaziantep Futbol Kulübü’nü yakından takip ettiğini dile getirerek, “Şu ana kadar iyi gidiyorlar. İki yıldan buyana Süper Lig’de başarılı bir sezon geçiriyor. Gaziantepspor sonrasında benimsenmesi biraz zor olsada Gaziantep her şeye rağmen Süper Lig’de” diye konuştu.
GAZİANTEPSPOR’U UNUTAMAM
1994 yılında geldiği Gaziantepspor’da 6-7 yılının geçtiğini ve takım kaptanlığı yaptığını anımsatan Metin Akçevre, “Gaziantepspor’u unutmam mümkün değil Gaziantepspor’un yeri bir başka. Hepimizin anıları var. Çok güzel günler yaşadık. O dönem iyi bir futbolcu topluluğumuz vardı. O arkadaşlarımız, yöneticilerimiz, görev alan teknik adamlarımızla güzel günler geçirdik. Şu anda Gaziantepspor deyince bile içim cız ediyor. Çünkü, Türkiye’nin en önemli kulüplerinden birisi de Gaziantepspor’du” ifadesini kullandı.

Gaziantepspor’un yeri bir başkaydı


DOSTLARIMI GÖRMEK ÇOK GÜZEL OLDU
Gaziantep’te bir çok eski arkadaşını ve dostlarını ziyaret eden Metin Akçevre, “Burada sizlerle bir araya gelmek güzel oldu. Yıllarca siz basın mensubu arkadaşlarımla güzel günlerimiz geçti. Yıllardır eşimle birlikte bu taraftları gezmek istiyorduk. Bugüne kısmet oldu. Burada da siz değerli arkadaşlarımla bir araya geldiğim için mutluyum” şeklinde konuştu.

Gaziantepspor’un yeri bir başkaydı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.