Papy Djılobodjı ile 3 yıl daha!

Papy Djılobodjı ile 3 yıl daha!
Gaziantep Futbol Kulübü, Papy Djilobodji ile üç yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı-Siyahlı takımın başarılı oyuncusu Papy Djilobodji, burada kalmayı tercih ederken kendisini üç yıllığına Gaziantep FK’ya bağlayan imzayı attı.


Gaziantep Futbol Kulübü’nde transfer çalışmaları devam ederken iç transferde anlaşma sağlanan Papy Djilobodji ile üç yıllık sözleşme imzalandı.
Gaziantep Fk’dan yapılan açıklama şöyle;
“Gaziantep Futbol Kulübümüz, Süper Lig’de mücadele ettiğimiz son iki sezonda da forma giyen ve takım kaptanlarımızdan olan Papy Djilobodji ile üç yıllık sözleşme uzatılması konusunda anlaşmaya varmıştır.
Kulübümüzde forma giydiği süre boyunca hem karakteri, hem futbolculuk yeteneği ve sempatik kişiliğiyle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Papy Djilobodji, önümüzdeki üç yıl boyunca da kulübümüzün başarısı için ter dökmeye devam edecek.
Oyuncumuz bugün Gaziantep’e gelerek başkanımız Cevdet Akınal ile yönetim kurulu üyelerimiz Erhan Özmen, Sezer Cihan, Fikret Kileci ve Yusuf Demsoy’un katıldığı imza töreniyle resmi sözleşmeye imza attı.
Papy Djilobodji’ye ve kulübümüze bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyor, oyuncumuza armamız altında üstün başarılar diliyoruz. 

Papy Djılobodjı ile 3 yıl daha!
Papy Djılobodjı ile 3 yıl daha!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.