17 kişilik icra yönetimi belirlenecek

17 kişilik icra yönetimi belirlenecek
Önceki gün 35 kişilik dernek yönetimini belirleyen Gaziantep Futbol Kulübü’nde 17 kişilik icra kurulu yönetimi ise önümüzdeki haftalarda belli olacak. 1 Haziran sonrasında yeni bir kongre kararı alacak olan Kırmızı-Siyahlı kulüpte, bu 35 kişilik yönetimin içerisinden ve dışarıdan alınacak isimlerle 17 kişilik icra kurulu belirlenecek.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde 35 kişilik dernek yönetimi önceki gün belirlendi. Kırmızı-Siyahlı takımın 35 kişilik yönetiminde yeni isimlerin olduğu gözlendi. Bu isimlerin icra yönetiminde görev alıp almayacakları netlik kazanmadı.


BAŞKAN VE YÖNETİM BELİRLENECEK
Mehmet Büyükekşi ve ekibinden bayrağı devralan Cevdet Akınal ve yönetimi, Gaziantep Futbol Kulübü Derneği’nin 35 kişilik yönetimini belirledi. Eskiler ve yenilerle karma yapılan 35 kişilik yönetimden şimdi 17 kişilik icra kurulu seçilecek. Başkanlık koltuğuna Cevdet Akınal otururken yönetimin ise önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi.


İCRA KURULUNDA KİMLER OLACAK?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde direkt futbolla ilgilenecek olan icra kurulunde kimlerin görev alacağı merak ediliyor. Cevdet Akınal başkanlığındaki 35 kişilik yönetiminden 17 kişilik birde icra kurulu seçilecek. Akınal ve ekibinin bu icra kurulunu belirlemek üzere harekete geçtikleri gözleniyor.


HAZİRAN’DA KONGRE VAR
Gaziantep Futbol Kulübü’nde 1 Haziran’dan sonra kongre kararı alınacak. İcra kuruluna seçilecek isimlerin bu kongrede netlik kazanacağı öğrenildi. Kongrede gerek dernek yönetiminde yer alan isimlerden gerekse yeni isimlerin bu icra kurulu yönetiminde yer alacakları öğrenildi.


İCRA KURULUNDA KİMLER OLACAK?
Gaziantep Futbol Kulübü icra kurulunda kimlerin olacağı netleşmeye başladı. Haziran’da yapılacak olan kongrede icra kurulunda 35 kişilik yönetimden ve dışarıdan yeni girecek isimlerin yer alması bekleniyor. 35 kişilik yönetimden şu isimler icra kurulunda yer alacak;
1-Cevdet Akınal
2-Ahmet Fikret Kileci
3-Sezer Cihan
4-Erhan Özmen
5-Ünsal Göksen
6-Fahrettin Kaplan
7-Mesut Çakmak
8-Gürkan Tural
9-Cihan Koçer
10-Mehmet Ali Şimşek
11-Şefik Özdinç
12-Serkan Ünverdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.