Gaziantep’ten bir yıldız kaydı

Gaziantep’ten bir yıldız kaydı
Mesut İşsever Gaziantep’i yasa boğdu

Gaziantep’in eski Organize Sanayi Başkanı Durmuş İşsever’in oğlu, sevilen işadamı Kursan A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mesut İşsever’in 3 yıldan buyana mücadele ettiği lösemi hastalığına karşı yenik düşerek hayatını kaybetmesi Gazianteplileri büyük üzüntüye sevk ettiği belirtildi.

3 YILDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU
Gaziantep’in sevilen işadamı Mesut İşsever 3 yıldan buyana lösemi hastalığına karşı yoğun bir şekilde tedavi gördüğü ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

MESUT İŞSEVER KİMDİR?
Mesut İşsever 04-05-1967 yılında Gaziantep te doğmuştur. Gaziantep  Lisesinde öğrenimini tamamlamış. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde eğitimine devam etmektedir.
1984 – 2007 yılları arasında Kursan Group’ un çeşitli kademlerinde görev aldıktan sonra 2008 yılında Yönetim Kurulu Başkanı  oldum.  İşsever Gaziantep  Genç  İş Adamları  Derneğinin kurucu üyeliği, Gaziantep Tenis Kulubü  kurucu üyeliği,  Gaziantep Birleşik İş Adamları Derneğinin Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı  ve Güneydoğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonunun kurucu Yönetim kurulu başkanığı ve Türkonfed  Yönetim Kurulu Üyesi olarak 2017 yılına kadar bu görevlerde bulunmuştur.   Ayrıca  İşsever  7  yıl bir siyasi partide il 2. başkanlığınıda  yapmıştır. Gaziantep Sanayi Odası Meclis Üyeliğine halen devam etmektedir. İşsever evli ve 2 çocuk babasıdır.

ÖĞLEN NAMAZINA ŞİRECİ CAMİİ’NDE
Gaziantep’in sevilen işadamı Mesut İşsever’in cenazesi, yarın Şireci Camii’nde kılınacak öğlen namazına mütakip asri mezarlıkta toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.