WhatsApp'tan yepyeni özellikler yolda

WhatsApp'tan yepyeni özellikler yolda
WhatsApp gizlilik sözleşmesi ışığında yeni özelliklerini test ediyor ya da kullanıcılarla buluşturuyor. Bu kapsamda yeni özellikler test eden WhatsApp kullanıcıları odağına alıyor. İşte özellikler hakkında detaylar:

WhatsApp özellikle beta olarak yeni özelliklerini kullanıcılarla buluşturmayı seviyor. Android telefonlar için yeni sunulan beta güncellemesinde kendini gösteren özellikler, arasında faydalı olanlar da var. Kullanıcıların sohbetlerini başka numaralara aktarmasına olanak tanıyacak yeni özelliğe ek olarak Instagram desteği de geliyor. 

WhatsApp gerçekten de dünyanen en çok konuştuğu konulardan biri haline geldi. Özellikle gizlilik sözleşmesi sebebiyle eleştiri oklarını üstüne çeken WhatsApp, inadından vazgeçmiyor olsa da yeni test ettiği özelliklerle kendini affettirmeye çalışıyor gibi görünüyor. 

WHATSAPP NUMARA TAŞIMAYI DAHA KOLAY HALE GETİRİYOR

Ortaya çıkan özelliklerden ilkinde Instagram ve WhasApp desteğini kendini gösteriyor. Instagram iki faktörlü doğrulama özelliği, WhatsApp ile kullanılabilir hale geliyor. Yani bu da demek oluyor ki kullanıcılar WhatsApp kullanılarak kimlik doğrulaması yapabilecekler. Öte yandan WhatsApp kullanıcıları sohbetlerini başka bir telefon numarasına taşımak istediğinde kolayca aktarabilecek bir desteğe sahip olacak. 

Kullanıcılar WhatsApp'ın telefonlarının arama günlüğüne erişmesine izin verirse, aramayı alıp almadığını otomatik olarak doğrulayacak ve kullanıcıların zamandan tasarruf etmesini sağlayacak. Yani bu durumda WhatsApp hesaplarına tam erişim sağlanmış olacak. WhatsApp, bu özelliğe 'Flash Call' adını verdi. Bunun ise bir sebebi var: Arama kaydında bulunduğunu doğrular onaylamaz aramayı sonlandıracak, bu yüzden hızlı arama olacak. Bu özelliğin yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. 

Bu ayın başlarında güvenilir olan kaynaklar, WhatsApp'ın birden fazla cihazda çalışabilecek sohbet aktarımı ve senkronizasyon özelliğini getireceğini ve bu sayede kullanıcıların sohbetlerini başka bir numaraya aktarabileceklerini söylüyordu. Bu oldukça önemli zira numara taşırken sohbet geçmişi kayboluyordu. WABetaInfo tarafından aktarılan yeni özellik, kullanıcıların sohbetlerini başka bir telefon numarasına taşımalarına olanak tanıyan bu yaklaşan özelliği onayladı.Yeni özelliklerin aşama aşama hem iOS hem de Android kullanıcıları için sunulacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.