Gaziantepli futbolcu serbest kaldı

Gaziantepli futbolcu serbest kaldı
TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un Gaziantepli futbolcusu Mehmet Yiğit’in sözleşmesi feshedilerek bu oyuncu serbest kaldı. Şu ana kadar kulüp bulamayan Mehmet Yiğit’in görüşmelere devam ettiği öğrenildi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un, sezon başında Ankaraspor'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Mehmet Yiğit, bonservisini eline aldı. Ligi 11. sırada bitiren takımın dikkat çeken oyuncusu, sadece 1 yıllık kontrat imzalamıştı. Yiğit'in piyasa değeri bir sezonda 6 kat arttı. 

"29 maça çıktı..."
TFF 1. Lig'e ilk olarak geçtiğimiz yıl yükselen Bandırmaspor, Ankara'dan Mehmet Yiğit'le savunma hattını güçlendirmişti. Yiğit, bir sezonda 29 maça çıkarken; 1.808 dakika sahada kaldı. Ankara'dan geldiğinde 50 bin Euro piyasa değerine sahip olan savunma oyuncusunun güncel piyasa değeri 300 bin Euro civarında.

Oyuncuya teşekkür edildi
Mehmet Yiğit'in kulupten ayrılığına ilişkin Bandırmaspor'un resmi sosyal medya hesabından; "Kulübümüz ile sözleşmesi sona eren değerli futbolcumuz Mehmet Yiğit’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." paylaşımı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.