RAHMİ ÖZCAN : Ülkemizi mahcup etmedik

RAHMİ ÖZCAN : Ülkemizi mahcup etmedik

Gaziantep'te düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Şampiyonlar Ligi finalinde Legia Varşova'yı 3-1 yenerek şampiyon olan Şahinbey Belediyespor'da mutluluk ve gurur yaşanıyor. Takım kaptanı Rahmi Özcan ve Teknik Direktör Halil İbrahim Köprülü açıklama yaparak, Şahinbey’i, Gaziantep’i ve Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil ettiklerini söylediler.

ÜLKELERİN ŞAMPİYONLARI KARŞILAŞTI
Şahinbey Belediyespor Teknik Direktörü Halil İbrahim Köprülü organizasyonda ülkelerin şampiyon takımlarının mücadele ettiğini belirtti.
Turnuvaya çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Köprülü, şunları kaydetti: "Onlarla mücadele etmek keyif vericiydi. Grup maçlarını çok rahat oynadık. İyi ve kaliteli oyuncularımız var. Maçta geriye düştük ama çok çabuk geri döndük ve şampiyon olduk. Avrupa şampiyonu olduk ve kupa bizim şehrimizde, ülkemizde kaldı. Avrupa'nın en büyük kupasını şehrimize ve milletimize armağan ediyoruz. Buradaki organizasyon gerçekten mükemmeldi. Her detay düşünülmüş. Gerçekten örnek bir organizasyona ev sahipliği yaptık. İki başarı birden oldu yanı. Oyuncularıma ve bu şehrin yöneticilerine teşekkür ediyorum."

İLÇEMİZİ, İLİMİZİ VE ÜLKEMİZİ MAHCUP ETMEDİK
Şahinbey Belediyespor'un kaptanı Rahmi Özcan ise takım olarak çok mutlu ve gururlu olduklarını dile getirdi.
Sevinçlerinin tarif edilemez olduğunu belirten Özcan, duygularını şöyle anlattı:
"Kulüpler bazında yapılan en büyük turnuvada kupayı aldık. Çok sevinçliyiz. Biz çok inandığımız için hem mücadele ettik hem de ev sahipliği yaptık. İnancımızın zaferini aldık. Müthiş bir organizasyondu. Kulüpler tarihinde yapılmış belki en iyi organizasyondu. İlçemizi, ilimizi ve ülkemizi mahcup etmedik. İstanbul'da şampiyonlar ligi finali vardı, maalesef elimizden aldılar ama biz onu bugün aratmadığımızı düşünüyorum. Kupa, ülkemize ve gazi şehrimize armağan olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.