Yasemin Allen: Romantik bir kadınım

Yasemin Allen: Romantik bir kadınım
Tatil sezonunu İzmir Alaçatı'da açan oyuncu Yasemin Allen, sosyal medya hesabından hem akşam, hem de sabah paylaştığı iddialı fotoğraflarla adından söz ettirmeyi başardı.

Yasemin Allen'ın Instagram hesabından yayınladığı pozları kimileri fazla cesur buldu, kimileri övgüler yağdırdı. Bikinili kareleri kısa sürede gündem oldu.

Yasemin Allen: Romantik bir kadınım


Odanın içinde güneş gözlüğü takarak poz veren oyuncuya, takipçileri; "Telefonla biriyle konuşuyorsun ama önünde bir tane daha cep telefonu var", "Kadın tablo gibi" şeklinde mesajlar gönderdi.
31 yaşındaki güzel, 4 Ağustos 1962 tarihinde hayatını kaybeden dünyaca ünlü ABD'li sinema yıldızı ve model Marilyn Monroe'ya benzetildi.

Yasemin Allen: Romantik bir kadınım


Yasemin Allen, altı gün önce, "Uzun zamandır olmadığım kadar kiloluyum. Bu durumdan memnun muyum? Hayır" şeklinde tweet atmıştı.

Ünlü oyuncu, Youtube'daki 'Pillow Talks' programında da şunları söyledi:

"Beni snob zannediyorlar, ama asla değilim. Romantik bir kadınım..."

Yasemin Allen: Romantik bir kadınım


"Özgürlüğüme düşkünüm. Erkek ve kadında önce ellere, sonra gözlere bakarım. Ses tonuna da dikkat ederim. Kamu spotuna bile ağlarım."

KARIN KASLARINI GÖSTERDİ


Suna Yıldızoğlu'nun kendisi gibi oyuncu olan kızı Yasemin Allen, geçtiğimiz haftalarda da sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmişti.
Karın kaslarını göstermek için tişörtünü sıyıran 31 yaşındaki Yasemin Allen'in videosu kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu.

Yasemin Allen: Romantik bir kadınım

"NE YAPIYORSUNUZ YASEMİN HANIM?"


Ünlü oyuncunun takipçileri, “Ne yapıyorsunuz Yasemin Hanım" yorumunda bulunarak Allen'in video'suna anlam veremediklerini belirtmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.