Canon E414 Kartuş

Canon E414 Kartuş

Yazıcıların çıktı almak için kullandıkları mürekkepler özel içeriklere sahiptir ve belli markalar tarafından üretimi sağlanmaktadır. Canon, dünya çapında bu mürekkeplerin üretimini sağlayan büyük firmalar arasında yer almaktadır. Bazı mürekkepler tek bir yazıcı için kullanılsa da, Canon e414 kartuş farklı yazıcı modelleri ile uyum sağlamaktadır. Bu yazıcılar;

Canon Pixma E464

Canon Pixma E4240

Canon Pixma E304

Canon Pixma E404

olarak sıralanabilir. Oldukça kaliteli ve yüksek netlikte baskı almaya yardımcı olan bu set, toner.com sitesinde oldukça uygun fiyat anlayışı ve hızlı kargo ile satışa sunulmuştur. Hem renkli hem de siyah mürekkebe sahip bu seti hemen inceleyebilirsiniz.

Canon E414 Kartuş Özellikleri Nelerdir?

Canon e414 kartuş seti, pek çok farklı yazıcı ile uyum sağlamaktadır. Çıktılarda oldukça kaliteli baskı alınmasına yardımcı olmaktadır. Ürün satın alındıktan itibaren 2 yıl garanti kapsamındadır. Karşılaşılabilecek herhangi bir durumda, incelenmek üzere üretici firmaya teslim edilebilir. Canon e414 kartuş seti firma tarafından sıfır olarak sunulduğu için tekrar dolum yapılabilir.

Ürünün paket içeriğinde iki çeşit mürekkep ile birlikte satışa sunulmuştur. 15 ml renkli mürekkep ve 12,6 ml siyah mürekkep içermektedir. Ürün belli sıcaklık değerlerinde muhafaza edilerek, dikkatli kullanım neticesinde kaliteli sonuçlar elde etmeye yardımcı olmaktadır.

Aynı Gün Kargo Canon E414 Kartuş

Sık kullanılan teknolojik cihazlar arasında yer alan yazıcıların mürekkepleri hiç beklenmeyen anlarda tükenebilir. Siz de Canon e414 kartuş siparişi verdikten hemen sonra kargoya verilmesini ve birkaç gün içinde teslim edilmesini istiyorsanız https://www.toner.com.tr/canon-pixma-e414-kartus-seti üzerinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti üzerine çalışmalarını yoğunlaştıran firmadan aldığınız mürekkepler sağlam bir şekilde paketlenerek adresinize kısa süre içinde teslim edilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.