Gaziantep’in Emniyet Müdürü belli gibi

Gaziantep’in Emniyet Müdürü belli gibi

4 Mayıs’ta Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in emekli olmasından sonra kamuoyunda Gaziantep’e emniyet müdürünün kim olacağı tartışılırken, son günlerde üçüncü sınıf emniyet müdürü Nevzat Güneş’in yanısıra bir çok isim konuşulurken, büyük ihtimalle önümüzdeki günlerde Gaziantep’e yeni bir emniyet müdürünün atanması olacağı öğrenildi.
NEVZAT GÜNEŞ İSKENDERUN’DA HARİKALAR YARATIYOR
Aslen Gaziantepli olan ve yaklaşık iki yıldan buyana da Türkiye’nin en büyük ilçesi İskenderun Emniyet Müdürü olan Nevzat Güneş, geçtiğimiz günlerde Müge Anlı’nın programında üç yıldan buyana çözülmeyen bir cinayeti çözünce başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere Gaziantep Ak Parti Milletvekilleri’nin de bir anda gözde ismi olduğu ifade edildi.

NEVZAT GÜNEŞ KİMDİR?
Nevzat Güneş, 1972 yılında Gaziantep’in Oğuzeli İlçesi’ne bağlı Aşağı Yeniyapan Köyü’nde doğdu. Çiftçi bir ailenin evladı olan Müdür Güneş, ilkokul eğitimini Aşağı Yeniyapan Köyü’nde, ortaokul eğitimini ise Oğuzeli’ndeki Doğanpınar Ortaokulu’nda gördü.
Lise öğrenimi Gaziantep Ticaret Lisesi’nde tamamlayan Müdür Güneş, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdikten sonra, İstanbul Polis Eğitim Merkezi’nde öğrenime devam etti. İstanbul Polis Eğitim Merkezi’ndeki eğitimi sonrası Komiser Muavini rütbesiyle Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde ilk görevine başladı. Daha sonra sırasıyla Kilis, Midyat, Reyhanlı ve Gaziantep’te görev yaptı. Gaziantep’te 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi eden Müdür Güneş, buradaki görevini tamamladıktan sonra 17 Eylül 2019’da İskenderun Emniyet Müdürü olarak hizmet vermeye başladı.
Müdür Güneş, 30 Haziran 2020 tarihinde 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne yükseldi. İskenderun Emniyet Müdürü olarak görevini sürdüren Nevzat Güneş, evli ve üç çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.