Gaziantep’teki otellerde de maskesiz eğlence iddiası

Gaziantep’teki otellerde de maskesiz eğlence iddiası
EKİPLER DONDU KALDI

Bodrum’da olduğu gibi Gaziantep’teki 5 yıldızlı otellerin müşteri gibi otele kaydederek daha sonra da bar bölümlerinde maskesiz eğlence düzenleyerek keyif yaptıkları ileri sürüldü. Bu arada, Bodrum’da da 13 kişinin maskesiz ve mesafesiz eğlence yapmaları pahalıya mal olduğu öğrenildi.

BODRUMDA 130 KİŞİ’YE ekipleri harekete geçti. Bodrum Turizm Danışma Bürosu ile Polis ekipleri Yalıkavak mahallesinde lüks bir otele baskın yaptı. İçeri giren ekipler 130 kişinin canlı müzik eşliğinde maskesiz, mesafesiz eğlendiğini gördü. Eğlenceye son veren ekipleri Otel Genel Müdürü tutanak tutulduğu öğrenildi. Baskın yapılan otelin Sağlıklı Turizm Sertifikası iptal edildiği ve otele kapatma cezası verildiği öğrenildi.
DENETİMLER SIKLAŞTI
Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Muğla Valiliği kademeli normalleşme sürecinde özellikle maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması ve eğlence yapılmaması konusunda tüm otelleri uyarmış ve denetimleri sıkılaştırmıştı. Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ise bayramdan önce tüm otelleri özellikle eğlence düzenlememeleri ve sosyal mesafeye uyulması konusunda resmi yazı göndermiş ve Ramazan bayramından sonra ise denetimlerini sıklaştırmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.