Kirli çamaşırlar ortaya döküldü: 'Rahatsız olacaksan sormadım say'

Kirli çamaşırlar ortaya döküldü: 'Rahatsız olacaksan sormadım say'
Açgözlü bir kopyacı mı, iyi yürekli bir hayırsever mi, yoksa tacizcilerin can dostu mu? 27 yıllık eşiyle boşanma kararı aldıklarını açıklayan Bill Gates hakkındaki son haberler, 2000'lerde çizdiği yüce gönüllü zengin profiline çok büyük darbe vurdu. Peki bu bir sürpriz miydi? Gelin olayların perde arkasına biraz daha yakından bakalım...

Bill Gates ve Melinda French Gates, 27 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını 3 Mayıs tarihinde açıkladı. Bu açıklamanın ardından ABD basınında çiftle ilgili neredeyse her gün bir bomba haber yayımlandı.

Önce Bill Gates'in çocuk tacizi ve fuhuş ağı kurmakla suçlanıp hüküm giyen Jeffrey Epstein'le bir dönem kurmuş olduğu yakın ilişkiler yeniden gün yüzüne çıktı. Ardından Melinda French Gates'in boşanma kararını Epstein haberlerinin ilk kez ortaya çıktığı 2019 yılında aldığı duyuldu.

Kirli çamaşırlar ortaya döküldü: 'Rahatsız olacaksan sormadım say'

Bunun ardından Bill Gates'in geçmişte, Microsoft'ta çalışan bazı kadınlara rahatsızlık verici tekliflerde bulunduğu öğrenildi. Gates'in ayrıca 2000 yılında şirkette çalışan bir kadınla bir ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Hatta Microsoft yönetiminden bu olayın soruşturulması nedeniyle ayrıldığı öne sürüldü. Son olarak Gates'in evliliği sırasında Epstein'le olan görüşmelerinde sık sık eşinden şikayet ettiği ve Epstein'den bu konuda tavsiyeler aldığı iddia edildi.

Bu ifşaların devamı gelir mi bilinmez ama bütün bunlar Bill Gates'in son yıllarda öne çıkan "yüce gönüllü teknoloji zengini" imajının sorgulanmasına yol açtı. Bununla birlikte Gates'i 90'lardan bu yana takip edenler, bu sevimli profilin tam zıddı olarak görüldüğü zamanları da hatırlıyor. 2000'lerin başından itibaren kendisini yeniden yaratan Gates, bu tarihten önce kamuoyunda açgözlü ve kopyacı bir tekelci olarak tanınıyordu.

 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.