İşte imzanın perde arkası

İşte imzanın perde arkası
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörlüğe Erol Bulut'u getirdi. Fenerbahçe’den sezon ortasında ayrılan Erol Bulut, Kırmızı-Siyahlı takımla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bu teknik adamın Gaziantep Fk’dan yıllık 1.5 milyon Euro alacağı iddia edilirken beraberinde ise 9 yardımcı ve birde basın danışması getiriyor.

Gaziantep Futbol Kulübü, Portekizli teknik adam Ricardo Sa Pinto ile yollarını ayırdıktan sonra bir süredir görüşme halinde olduğu Erol Bulut ile her konuda anlaşma sağladı. Bulut ve Gaziantep ekibi arasında yaklaşık bir haftadır süren görüşmelerin ardından taraflar her konuda anlaşarak üç yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Ve, Erol Bulut’un ekibi, alacakları ve kulüple olan sözleşme detayları ortaya çıktı.

Tam kadro geliyor
Gaziantep FK ile anlaşma sağlayan Teknik Direktör Erol Bulut, tam kadro göreve geliyor. Fenerbahçe’de birlikte çalıştığı 9 yardımcısıyla birlikte göreve gelecek olan Erol Bulut, birde basın danışmanı getirecek. Parasal konudan çok bu konuları yöneticilerle görüşen Bulut, anlaşma sağlarken ekibi tam olarak buraya geliyor.

1,5 milyon Euro’ya mı anlaştı
Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'ye gelen ancak sezon sonuna görmeden ayrılan Erol Bulut, sarı-lacivertlilerden ayrıldıktan sonra bir takımla anlaşmamıştı.
Daha önce Gaziantep FK ile temas kurduğu bilinen Erol Bulut'un, Gaziantep FK ile sözleşme imzalarken yıllık 1,5 milyon Euro maaş istediği ifade edildi. Daha yüksek bir miktarla açılan görüşmelerin 1.5 milyon Euro’da anlaşma sağlandığı ileri sürüldü.

Fenerbahçe ile sezon ortasında yollarını ayırmıştı
Gaziantep FK ile üç yıllık sözleşme imzalayan Erol Bulut, ligin 32. haftasında 1-1 sona eren Beşiktaş maçı sonrası Fenerbahçe ile yollarını ayırmıştı. Sarı-Lacivertlilerin başında 34 maça çıkan Erol Bulut, bu maçlar 21 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet almıştı. Daha önceki sezonlar ise Yeni Malatyaspor ve Alanyaspor çalıştırmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.