Vladyslav Kobylyanskı 5 yıllık imzaladı

Vladyslav Kobylyanskı 5 yıllık imzaladı
Gaziantep Futbol Kulübü, Shakhtar Donetsk alt yapısında yetişen Ukraynalı genç yıldız adayı Vladyslav Kobylianskyi ile beş yıllık sözleşme imzaladı. Teknik Direktörlük görevine Erol Bulut’u getiren Gaziantep FK yönetimi, Vladyslav Kobyliansky’e resmi sözleşme imzalattı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktörlük koltuğuna Erol Bulut’u getirirken genç futbolcu Vladyslav Kobylianskyi da renklerine bağladı. Yeni sezonda yeni başkan ve yeni teknik direktörü ile yola devam edecek olan Kırmızı-Siyahlı takım, ilk transferini alt yapıda antrenmanlara çıkan Vladyslav Kobylianskyi imza attırarak gerçekleştirdi.


KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ
Geçtiğimiz sezon alt yapımızda antrenmanlara çıkan ve gösterdiği performansla dikkat çeken Vladyslav Kobylianskyi, Başkan Vekilimiz Cevdet Akınal ile yönetim kurulu üyemiz Cihan Koçer ve Alt Yapı Koordinatörümüz İsmail Acar’ın da katılımıyla profesyonel sözleşmeye imza attı.
Genç yıldız adayımız Vlad’a kulübümüze bir kez daha hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz.
 
Vladyslav Kobylianskyi Kimdir? 
2 Ocak 2002 yılında Ukrayna’nın Donetsk şehrinde dünyaya gelen Vlad, futbola Ukrayna Ligi’nin köklü takımlarından Shakhtar Donetsk’de başladı. 2018 yılında profesyonel sözleşmeye imza atan genç yıldız adayı, Shakhtar Donetsk U-19 takımıyla 5 kez de UEFA Gençlik Şampiyonlar Ligi’nde de forma giydi. Ukranya U-17 Milli Takımının da formasını 6 kez terleten genç futbolcu, merkez orta saha mevkisinde forma giyiyor. Geçtiğimiz sezon boyunca Gaziantep alt yapı takımlarında antrenmanlara çıkan genç futbolcu,  gösterdiği performansla profesyonel sözleşme imzaladı. Özellikle sol ayağını oldukça etkili kullanabilen Vlad, ülkesinin de en çok gelecek vadeden futbolcuları arasında gösteriliyor.
 Güçlü fiziği, oyun bilgisi ve sert şutlarıyla öne çıkan genç yıldız adayı, önümüzdeki beş yıl boyunca kırmızı-siyahlı takımımızın başarısı için ter dökecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.