Bernotti 79 Pandemi Sürecinde Satışlarını Katladı

Bernotti 79 Pandemi Sürecinde Satışlarını Katladı

Tekstil sektöründe lider bir konuma gelen Bernotti 79, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Birçok firmanın olumsuz yönde etkilendiği Covid-19 sürecinde Bernotti 79, adeta bir yıldız gibi parladı. Kalitesinden asla ödün vermeyen firma, satışlarında yüksek bir performans göstererek sektöründe öncü olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

%100 müşteri memnuniyetine sahip bu önemli tekstil firması, ülkemizde elde ettiği başarıların yanı sıra dünya çapında da büyük projeleri hayata geçiriyor. Sadece tek bir tarza bağlı kalmayarak tişört, eşofman, pantolon ve cüzdan ürünlerinde farklı modeller ortaya çıkartıyor. Rakiplerinden çok daha kaliteli ürünleri müşterilerine sunmasıyla birlikte pandemi sürecinde satışlarını oldukça katladı. Bu sayede firmasına ekstra yenilikler katarak daha da büyüyen Bernotti 79’un yeni hedefi, rakiplerini birer birer piyasadan silerek zirvede yer almak.

Bilindiği üzere yaklaşık 2 senedir hayatımızda olan Covid-19 sürecinde birçok tekstil şirketi istediği başarıyı elde edemedi. Fakat Bernotti 79, bu şirketleri es geçerek ve pandemi sürecinden hiç etkilenmeyerek çok daha büyük başarılara imza attı. Her geçen sene satış oranını ikiye katlayan şirket, uzman tasarım ekibi ve profesyonel çalışanları ile sektörde emin adımlarla ilerliyor. Almanya ve Amerika başta olmak üzere yurtdışı pazarlarında da kendini gösteren Bernotti 79, girdiği tüm pazaryerlerinde adından söz ettiriyor! Siz de web sitesine girerek bu kaliteli ve lüks ürünleri yakından inceleyebilirsiniz.

Web Sitemiz: https://www.bernotti79.com/

İnstagram : https://www.instagram.com/bernotti79/

Facebook : https://www.facebook.com/Bernotti79

Twitter : https://twitter.com/bernotti_79

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC8-GwWk07vBxpPC6DdPKTXQ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.