Erol Bulut’ta mutlu son

Erol Bulut’ta mutlu son

Gaziantep Futbol Kulübü’nün uzun süredir anlaşma sağlamayı planladığı Teknik Direktör Erol Bulut ile sözleşme imzaladı. İki günden buyana Gaziantep’te olan Bulut ile bir araya gelen yöneticiler resmi sözleşmeyi imzaladılar.

KULÜP RESMEN DUYURDU
Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri uzun süredir görüşme yaptıkları Erol Bulut ile sözleşme imzalarken kulüpten ise resmi açıklama geldi. Kırmızı-Siyahlı kulüpten yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; "Gaziantep Futbol Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için başarılı çalıştırıcı Erol Bulut ile üç yıllık resmi sözleşme imzaladı.

46 yaşındaki teknik direktörümüz Erol Bulut, Başkan Vekilimiz Cevdet Akınal ile yöneticilerimiz Cihan Koçer, Erhan Özmen ve Ahmet Fikret Kileci'nin de katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeyi imzaladı.

Yeni teknik direktörümüz Erol Bulut’a kırmızı-siyahlı camiamıza hoş geldin diyor, kulübümüz arması altında başarılı bir kariyer diliyoruz

KİMLER KATILDI?
Teknik Direktör Erol Bulut ile gerçekleşen imza törenine yeni başkan Cevdet Akınal ve yönetimde olması beklenen Gaziantep Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Sezer Cihan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.