Erol Bulut olacak mı?

Erol Bulut olacak mı?
Süper Lig’de geride kalan sezon Fenerbahçe’yi çalıştıran Erol Bulut, Gaziantep FK ile anlaşmaya vardığı ve yöneticilerin olumlu veya olumsuz bu ismi bugün açıklaması bekleniyor.

Süper Lig'in son bölümünde Fenerbahçe ile yolları ayrılan Erol Bulut, yeniden takım çalıştırmak için çok fazla beklemeyecek. Genç teknik adam, Gaziantep Futbol Kulübü ile anlaşma sağladı. 

Gaziantep tesislerini gezdi
Bir süredir kırmızı-siyahlı kulüple görüşen Erol Bulut, 2 yıllık sözleşme teklifini kabul etti. Ancak şu ana kadar anlaşma açıklanmazken yöneticilerin bugün veya yarın kesin kararı vermeleri bekleniyor.

Gaziantep Erol Bulut'u açıklamaya hazırlanıyor
Dün akşam saatlerinde kırmızı-siyahlı yöneticilerle son kez görüşen Erol Bulut’un, kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor. Süper Lig’i 9. sırada bitiren Gaziantep Futbol Kulübü, sezona önce Marius Sumudica ile başlamış ardından göreve gelen Ricardo Sa Pinto ile sezon sonunda yollarını ayırmıştı. Erol Bulut transferinin ise bugün netlik kazanması bekleniyor.

Fenerbahçe ile 34 maçta 21 galibiyet aldı
45 yaşındaki Erol Bulut ise, Alanyaspor’dan geldiği Fenerbahçe’de toplam 34 maça çıktı. Bulut bu karşılaşmalarda 21 galibiyet 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşadı. Ancak oynattığı futbol ve özellikle Kadıköy’de aldığı kötü sonuçlar nedeniyle Erol Bulut’un sarı-lacievertli taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmamıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.