Şampiyonlar Ligi kupası Gaziantep’te kalacak

Şampiyonlar Ligi kupası Gaziantep’te kalacak
Şahinbey Belediyespor ev sahipliğinde 21-23 Mayıs tarihlerinde Gaziantep’te düzenlenecek olan Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi maçlarında geri sayım başlarken OLAY SPOR bu şampiyonanın nabzını tuttu. Spor Müdürümüz Mustafa Teke ve Spor Yazarımız Kenan Yücel, Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol takımının antrenmanını izleyip görüşlerini aldı.

Şahinbey Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel, Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde gerçekleşecek olan Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi ile ilgili, “21-23 Mayıs tarihleri içinde 5 ülkenin karşılaşacağı İtalya, Polonya, Gürcistan, Azerbaycan ve Türkiye’yi Şahinbey’in temsil edeceği bir durumda inşallah güzel karşılaşmalar olacak. Kupayı da alacağız diye temenni ediyoruz” dedi.

5 ÜLKE KATILIYOR
Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi maçları bugün oynanacak olan Şahinbey Belediyespor Ampute ile Polonya Ampute arasındaki maçla başlayacak. Türkiye ile birlikte İtalya, Polonya, Gürcistan, Azerbaycan’ın katılacağı Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi Şahinbey Belediyespor Ampute futbol takımı temsil edecek.

AVRUPA’NIN EN BÜYÜĞÜ GAZİANTEP’TE BELLİ OLACAK
Avrupa Ampute Şampiyonlar Ligi, Gaziantep'te gerçekleştirilecek. 21-23 Mayıs tarihleri arasında Avrupa'nın en büyüğü, Gaziantep'te belli olacak.
Türkiye Şampiyonu Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol takımının ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Şampiyonlar Ligi’nde 5 ülke karşılaşacak.

CUMA GÜZEL KUPAYI İSTİYOR
Şahinbey Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel, 21-23 Mayıs tarihlerinde Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’nde yapılacak olan Ampute Futbol Şampiyonlar Liginde hedeflerinin kupayı müzelerine götürmek olduğunu söyledi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASINI ALACAĞIZ
Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi’nde kupayı alacaklarını aktaran Cuma Güzel, “Spor kulübümüzün faal 13 branşı var ve bu branşlarla birlikte amputede bunlardan biri. Ampute insanları kucaklamak istiyoruz. Onlara engel yoktur parolasıyla maddi duruma bakmadan hiçbir bedel almaksızın akülü sandalyeler veriyoruz. Ampute Spor Kulübü uzun yıllardan beri ligde bulunmakta ve Bedensel Engelliler Federasyonu’na bağlı ligde şampiyon olduk ve 3 defa Türkiye Kupası’nı aldık. Geçen sene tekrar pandemiden dolayı lig tescillendi biz lider olarak kapattık ve Avrupa Şampiyonlar Ligi Polonya’da oynanacaktı. Onlarla ilgili anlaşma olmayınca biz kabul ettik ve Gaziantep’e aldık. 21-23 Mayıs tarihleri içinde 5 ülkenin karşılaşacağı İtalya, Polonya, Gürcistan, Azerbaycan ve Türkiye’yi Şahinbey’in temsil edeceği bir durumda inşallah güzel karşılaşmalar olacak. Kupayı da alacağız diye temenni ediyoruz. Sporculara ve teknik heyete güveniyorum. Mehmet Tahmazoğlu başkanımızın destekleriyle kupayı evimize götüreceğiz. Gelen bütün ülkedeki yarışmacı takımların heyetlerine başarılar diliyorum. Kupa bizim olsun istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi kupası Gaziantep’te kalacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.