Zülfü Livaneli'den üç yıl aradan sonra yeni roman

Zülfü Livaneli'den üç yıl aradan sonra yeni roman
Zülfü Livaneli, üç yıl aradan sonra yazdığı yeni romanı “Balıkçı ve Oğlu” ile okurlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. İnkılâp Kitabevi etiketiyle yayımlanacak yeni roman, 25 Mayıs'tan itibaren ön siparişte olacak.

Yazdığı her romanı okurları tarafından ilgiyle karşılanan Zülfü Livaneli, Egeli bir balıkçı ailenin üzerinden göçmenlik meselesi ve ekolojik yıkıma odaklandığı yeni romanı Balıkçı ve Oğlu’nu yakında okurlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Üç yıllık suskunluğunu üzerine uzun araştırma ve gözlemler yaptığı romanıyla bozmaya hazırlanan Livaneli’nin yeni kitabı 25 Mayıs’ta ön siparişe çıkacak.

Zülfü Livaneli’den Ege Kıyılarında Duygusal Bir Yolculuk

Zülfü Livaneli, yeni romanı Balıkçı ve Oğlu ile son yılların en can yakıcı ve büyük dramı “göçmenliği”; balıkçı Mustafa, Mesude ve Samir bebek üzerinden anlatıyor. O güne dek sıcak evlerinde televizyondan izledikleri haberlerden veya tanışlarla sohbetlerden aşina oldukları ölü insan bedenleri ve yarı ölü bir bebek evliliklerinin tam ortasına düşerek bir bomba etkisi yaratıyor; aile ilişkilerini bambaşka bir çehreye büründürüyor. Usta yazar, okurlarını Ege kıyılarında etkileyici bir yolculuğa çıkarırken sadece yaşanan can pazarını değil, sermaye eliyle yapılan ekolojik yıkıma da dikkat çekiyor.

Zülfü Livaneli’nin, üç yıl aradan sonra yazdığı ve İnkılâp Kitabevi etiketiyle yayımlanacak yeni romanı Balıkçı ve Oğlu, 25 Mayıs’tan itibaren ön siparişte olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.