Kadın Bluz Modelleri 2021 Sementa Koleksiyonu

Kadın Bluz Modelleri 2021 Sementa Koleksiyonu

Kadın gardırobunun en önemli parçalarından birisi olan bluz standart ve klasik tarzınızın dışına çıkmak için harika bir seçim olacaktır. Sementa ile pek çok farklı kadın bluz modelleri arasından kendi tarzınıza en uygun olan modeli kolaylıkla bulabilir ve isterseniz tarzınızı baştan yaratabilirsin

Sementa 2021 Kadın Bluz Koleksiyonu

2021 modasına uygun, trend bluz modelleri mi arıyorsunuz? Sementa aradığınız birbirinden farklı ve tarz bluz modellerini sizlere sunmaktadır. Sementa’nın size sunduğu bluz modellerine örnekler vermek gerekirse:

Yarasa Kol Bluz: Kol kısmı daha geniş olan yarasa kollu bluzlar, eğer kol kısmının bol ve uzun olduğu bir bluz modeli arıyorsanız yarasa kollu bluzları tercih etmelisiniz.

V Yakalı Bluz: Bluzun ön kısmında v şeklini anımsatan bir derinliğin yer aldığı bluzlardır. Özellikle biraz daha iddialı bir bluz giymek istiyorsanız v yakalı kadın penye bluz modellerini seçmelisiniz.

Rahat ve Geniş Kalıp Bluz: Oversize bluz olarak da bilinen bu bluz modelinde dökümlü, geniş ve bol bir duruş vardır. Eğer rahat ve tarz bir görünüme kavuşmak istiyorsanız; bu bluz modeli tam size göre!

Truvakar Kol Bluz: Kol boyu bileğin yukarısında kalan bluzlardır. Eğer bilek kısmınızı ortaya çıkarmak ve zarif görünmek istiyorsanız bu bluz modeli sizin için ideal bir seçim olacaktır.

Arkası Uzun Bluz: Özellikle kalça kısmı geniş kadınların sıkça tercih ettiği bir bluz modelidir. Bu bluzun arka kısmı kalçayı örtecek şekilde bluzun ön kısmına göre daha uzundur.

Beli Lastikli Bluz: Eğer ince bir beliniz varsa, belinizin güzelliğini ve zarafetini beli lastikli bluz modelleri ile ortaya çıkarabilirsiniz.

Sementa Bluz Fiyatları

2021 modasını takip eden, geniş model ve renk seçenekleri sunan, beden ölçüsü bakımından size geniş yelpazede ürün paylaşan Sementa ile hayalinizdeki bluzlara bütçe dostu, makul fiyatlar ile ulaşabilirsiniz. İstediğiniz modele göre kadın gömlek bluz ya da beğendiğiniz diğer bluz modelleri arasından tarzınıza uygun seçimler ile gardırobunuza mükemmel bir parça kazandırmaya ne dersiniz? Kaliteli, şık ve mükemmel kombinler oluşturabileceğiniz bluz modelleri için hemen Sementa’yı ziyaret edin!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.